ΣΙΝΕ

Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Γ' εθνική: Ποιες ομάδες της Δυτικής Μακεδονίας θα δηλώσουν συμμετοχή;

Για τα νέα δεδομένα που παρουσιάστηκαν στη Γ’ Εθνική με την ανακοίνωση της ΕΠΟ για τη διορία και τη δήλωση συμμετοχής ή όχι ως την Τετάρτη ρωτήσαμε τις ομάδες της Δυτικής Μακεδονίας... Κοζάνη, Μ. Αλ Καλλιθέας, Ερμή Αμυνταίου, Μακεδονικό Φούφα, Κτηνοτροφικό Αστέρα Καληράχης το τι τελικά θα κάνουνε με τη δήλωση συμμετοχής , εάν φυσικά θα πραγματοποιηθεί το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.Η Κοζάνη βρίσκεται στην αβεβαιότητα και σήμερα θα αποφασίσουν τα αδέρφια για την τύχη της ομάδας. Μάλλον όπως δείχνουν τα πράγματα η Κοζάνη θα δηλώσει συμμετοχή και το θέμα της διάδοχης κατάστασης θα συνεχίσει να υπάρχει και να τρέχει.

Ο Μακεδονικός Φούφα όπως μας είπε ο Γενικός αρχηγός κ. Κώστας Σίκλης η ομάδα βρίσκεται στο να δηλώσει συμμετοχή και σήμερα μετά από συνεννόηση που υπήρξε με τον δήμο Πτολεμαΐδας θα κλειστεί ραντεβού για το πότε οι ποδοσφαιριστές του Μακεδονικού θα περάσουν rapid tests.

Ο Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης σήμερα όπως μας είπαν οι υπεύθυνοι μέσω του κ. Βλάχου Γιώργου, θα στείλουν το χαρτί συμμετοχής στην ΕΠΟ

Ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας σύμφωνα με τα όσα μας είπε ο γενικός αρχηγός της ομάδας ο κ. Ρήμος Σάκης ήδη κατέθεσαν τα χαρτιά στην ΕΠΣ Καστοριάς.

Ο Ερμής Αμυνταίου όπως μας ενημέρωσε ο κ. Λευτέρης Καραπαναγιωτίδης θα δηλώσει συμμετοχή και ήδη βρίσκεται στη διαδικασία της αποστολής της δήλωσης
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: