ΣΙΝΕ

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

"Πανδημία" …Το τρίτο μεγάλο «κόλπο» της Μεταπολίτευσης

Ε Λ Λ Η Ν Α !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! … … … …ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;; …Παπατζήδες σε κυβερνάνε !!!


Οι ίδιοι άνθρωποι σε «δουλεύουν» ΚΑΙ ΠΑΛΙ με το ίδιο κόλπο !!!

Γράφει η Βαλεντινα Ασημακοπούλου

Πανδημία …Το τρίτο μεγάλο «κόλπο» τής Μεταπολίτευσης

Όταν δεν μαθαίνεις από την ιστορία σου, αναγκάζεσαι να την ξαναζήσεις. Στην περίπτωσή μας όχι μόνον θα την ξαναζήσουμε την ιστορία μας, αλλά θα την ξαναπληρώσουμε κιόλας, γιατί —προφανώς— η μάθησή μας δεν είναι δωρεάν …Απλά πράγματα …Βλέπεις και δεν καταλαβαίνεις τι είναι αυτό το οποίο βλέπεις …Πόσες φορές πρέπει να σε ξεγελάσουν οι ίδιοι άνθρωποι, με το ίδιο κόλπο, για να καταλάβεις τι συμβαίνει; Πόσο καλοί είναι τέλος πάντων οι «παπατζήδες» που μας κυβερνάνε; Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι σήμερα βρίσκονται «απέναντι» από τον ελληνικό λαό, ήταν «απέναντί» του και στο παρελθόν σε όλες τις φάσεις στις οποίες «μάτωσε». Αυτοί, οι οποίοι σήμερα του λένε να «εμβολιαστεί», είναι οι ίδιοι άνθρωποι που του είπαν νωρίτερα να «μπει στο χρηματιστήριο» …Οι ίδιοι, που του είπαν ότι θα «σωθεί αν μπει στο Μνημόνιο» …Οι ίδιοι, που του είπαν να «μείνει στην Ευρώπη».

Όλοι αυτοί —κατά «σύμπτωση»— είναι τρόφιμοι των διαφόρων Λεσχών τύπου Μπίλντερμπεργκ και φέρονται στους Έλληνες σαν να είναι κατώτεροι «ιθαγενείς». Επίσης —κατά «σύμπτωση»— όλοι αυτοί, κάθε φορά που δίνουν τις «συμφέρουσες» ή τις «σωτήριες» εντολές, γίνονται πλουσιότεροι και οι Έλληνες —ως λαός— γίνονται φτωχότεροι …Από το Χρηματιστήριο του Σημίτη και τους Ολυμπιακούς Αγώνες τού Καραμανλή μέχρι το Μνημόνιο του Παπανδρέου, το ίδιο κόλπο πάντα γίνεται. Το κόλπο αυτό, το οποίο σήμερα επαναλαμβάνεται ίδιο κι απαράλαχτο με άλλο όνομα …Το κόλπο που σήμερα ονομάζεται «Πανδημία», είναι νέο, αλλά βασίζεται σε παλιά «συνταγή» …Στην πραγματικότητα είναι το τελευταίο μεγάλο σκάνδαλο της χρεοκοπημένης —πολιτικά, ηθικά και οικονομικά— Μεταπολίτευσης …Ένα «κόλπο», το οποίο θα έπρεπε να μας είναι απολύτως οικείο, εφόσον είναι γνωστό και «χιλιοπαιγμένο» …Η Κοινωνική «Μηχανική» στα καλύτερά της !!!

Η «συνταγή» είναι στάνταρτ …Προκαλούμε στον λαό ένα έντονο γενικό συναίσθημα, ώστε μέσω αυτού να ενεργοποιήσουμε τα βασικά του ένστικτα και στη συνέχεια ελέγχουμε τις αντιδράσεις του. Επενδύουμε στα βασικά του ένστικτα και τον κατευθύνουμε εκεί όπου μας βολεύει …Εύκολο πράγμα, όταν ελέγχεις ΜΜΕ τού χειρίστου είδους, όπως τα ελληνικά. Αυτό έκαναν πάντα οι «ηγέτες» μας σε όλα τα γνωστά «κόλπα», τα οποία μας έφεραν στο σημερινό χάλι. Στην εποχή τού Σημίτη —ελέγχοντας τα ΜΜΕ— προκάλεσαν έναν πρωτόγνωρο ενθουσιασμό για τον εύκολο πλουτισμό και, ενεργοποιώντας το ένστικτο της απληστίας, οδήγησαν τον κόσμο στο «μακελειό» τού Χρηματιστηρίου. Καταστράφηκε ο κόσμος στο Χρηματιστήριο και οι μόνοι που έγιναν πλουσιότεροι —και βέβαια έμειναν ατιμώρητοι— ήταν όλοι οι «συμβουλάτορες» του ελληνικού λαού. Στη συνέχεια και στην εποχή Καραμανλή οι ίδιοι άνθρωποι —πλούσιοι πλέον— εκμεταλλεύτηκαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες και επένδυσαν στην «υπερηφάνεια» του λαού. Με αυτήν την έντονη συναισθηματική «φόρτιση» ενεργοποίησαν τα εθνικά ένστικτα του λαού και οδήγησαν σε μια νέα «σφαγή» εξόδων. Η επόμενη ημέρα ήταν καταστροφική …Ο λαός βρέθηκε μπροστά σε μια νέα εθνική οικονομική καταστροφή και οι εγκληματίες στο απυρόβλητο …Πλούσιοι κι ατιμώρητοι όλοι οι εθνικοί «προμηθευτές» των γυαλισμένων «μπακιριών» των αγώνων …Και πάλι ο λαός δεν αντέδρασε, και την πάτησε.

Τώρα ήρθε η ώρα τής Πανδημίας. Τα ίδια πολιτικά πρόσωπα, χρηματοδοτώντας τα ίδια ΜΜΕ, προκάλεσαν το φοβερό αίσθημα του φόβου. Τρομοκράτησαν τον λαό και ενεργοποίησαν το ένστικτο της αυτοσυντήρησής του. Ποιο ήταν το ζητούμενο αυτού του «συναγερμού»; …Το ίδιο ξανά …Να τον τρομοκρατήσουν και να τον χειραγωγήσουν …Για το «κέρδος» τής επιβίωσης να του «φορτώσουν» —υπό τη μορφή τού επείγοντος— νέες «προμήθειες», για να τον σώσουν. Το ίδιο μοτίβο τής ίδιας πάντα απάτης, το οποίο δρομολογήθηκε στο Χρηματιστήριο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στόχος τους, να εξουδετερώσουν και πάλι τον λαό και να δώσουν το «χρυσάφι» του στις πολυεθνικές των φαρμάκων …και βέβαια να πάρουν κι αυτοί το «κατιτίς» τους …Και πάλι θα τελειώσει το κόλπο με τον ίδιο τρόπο …Πλούσιοι κι ατιμώρητοι όλοι οι «λοιμοξιολόγοι», είτε της επιστήμης είτε της πολιτικής.

Περί αυτού πρόκειται. Επαναλαμβάνουν συνέχεια το ίδιο κόλπο τής λεηλασίας, γιατί απλούστατα δεν φοβούνται την τιμωρία …Δεν φοβούνται να παίζουν με τον λαό …Έχουν την «εμπειρία» τού παρελθόντος …Ξέρουν ότι, κι αντιληπτοί να γίνουν, θα έχουν άμυνες …Έχουν τα μέσα να παρουσιάσουν τους εχθρούς τους σαν «συνωμοσιολόγους», «ψεκασμένους», «πυροβολημένους», «ανεύθυνους» …Έχουν τα μέσα να διχάζουν τον λαό, θέτοντας ανύπαρκτα ή ανυπόστατα διλήμματα. Διατηρώντας πάντα γύρω τους έναν «πυρήνα» πονηρών και βολεμένων κομματόσκυλων, παίζουν παιχνίδια διχαστικής προπαγάνδας …Το γνωστό στους «κοινωνιολόγους» «blame game» ή στα ελληνικά «το παιχνίδι τού καταλογισμού των ευθυνών». Σε αυτό το παιχνίδι ποντάρουν στους αφελείς, στους φοβισμένους, στους ευκολόπιστους και στην άγνοια αυτών στηρίζονται, για να διαχειριστούν μια συλλογικότητα απέναντι σε μια γενική αντίδραση του λαού.

Γι’ αυτόν τον λόγο δεν φοβούνται …Δεν φοβούνται, γιατί εξασφαλίζουν άμυνες όχι μόνον νομικές, αλλά και συλλογικές. Βρίσκουν αφελή κορόιδα, τα οποία —χωρίς το παραμικρό οικονομικό κέρδος— «υιοθετούν» το δικό τους «σωστό» …Κορόιδα, τα οποία θα ταυτιστούν μαζί τους για λόγους «ιδεολογικούς», «κομματικούς», «συντεχνιακούς» κλπ. …Κορόιδα, τα οποία θα τους στηρίξουν, για να μην επωφεληθούν οι «Άλλοι» …όποιοι κι αν είναι αυτοί οι «Άλλοι» για τον κάθε κακομοίρη. Η ατιμωρησία τού Σημίτη και του Καραμανλή είναι ο «οδηγός» τού Κούλη και του Τσίπρα …Τα ίδια αφεντικά έχουν …Στην ίδια Μέρκελ υπακούν και από την ίδια Siemens εκβιάζονται. Γιατί αναζητούμε τα «ελατήρια» των συμπεριφορών τους σε εξωτερικούς παράγοντες και όχι στα εσωτερικά συμφέροντα; …Γιατί η Ελλάδα, μετά την καταστροφή που μας οδήγησε στα Μνημόνια, δεν είναι πλέον ελεύθερη χώρα …Δεν κυβερνάται από ανθρώπους οι οποίοι εξυπηρετούν τα ελληνικά συμφέροντα, αλλά από τοποτηρητές των ξένων και κυρίως των γερμανικών συμφερόντων.

Αυτήν την αλλαγή στο πολιτικό «στάτους» τής χώρας την ακολούθησαν πολλές άλλες …Ακόμα και οι νόμοι, οι οποίοι αφορούν τους διεφθαρμένους και τους προδότες έπρεπε ν’ αλλάξουν. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός που στις ημέρες μας το αδίκημα της διαφθοράς «υποβαθμίστηκε» από κακούργημα σε πλημμέλημα. Όλα αυτά έχουν μία λογική και μία συγκεκριμένη στόχευση. Οι νόμοι για ένα ελεύθερο κράτος έχουν ως στόχο να προστατεύουν τον λαό και ως εκ τούτου η διαφθορά πάντα θα είναι κακούργημα και βέβαια ποτέ δεν αφήνονται οι διεφθαρμένοι να ψηφίζουν νόμους, οι οποίοι να τους εξασφαλίζουν το ακαταδίωκτο. Τέτοιοι νόμοι υπάρχουν μόνον σε ένα Προτεκτοράτο. Γιατί; …Γιατί αυτούς τους νόμους έχουν ανάγκη τόσο τα ξένα «αφεντικά» όσο και τα τοπικά «υποχείριά» τους. Αυτοί οι —στην κυριολεξία— παράνομοι νόμοι έχουν ως στόχο να εξασφαλίζουν «πρόθυμους» προδότες στους ξένους. Έχουν ως στόχο να τους παρέχουν πολιτικό προσωπικό, έτοιμο να τους υπηρετήσει με το κέρδος τού πλουτισμού μέσω της διαφθοράς. Για να εξασφαλίζεις όμως τέτοιους διεφθαρμένους προδότες, πρέπει να τους προστατεύεις, και αυτό είναι το νόημα των νόμων αυτών.

Γι’ αυτόν τον λόγο, μετά την ψήφιση των Μνημονίων και άρα τη μετατροπή τής Ελλάδας —και επίσημα πλέον— σε «Μπανανία», θεσπίστηκαν νόμοι πρωτοφανείς για ελεύθερο κράτος. Είναι δυνατόν σε μία χώρα, της οποίας τους νόμους τούς ελέγχουν οι «δανειστές», να μην θεσπιστούν νόμοι, οι οποίοι να προστατεύουν τους χαφιέδες; Είναι δυνατόν σε μία τέτοια χώρα, της οποίας η δημόσια περιουσία έχει γίνει «πακέτο» και ελέγχεται από το Λουξεμβούργο, να μην υπάρξουν τέτοιοι νόμοι; Προστατεύονται από τις διώξεις οι ξένοι άρπαγες και προστατεύονται από τις αντίστοιχες διώξεις και οι τοπικοί προδότες. Κάτι ανάλογο έγινε και με το σημερινό κόλπο τής Πανδημίας. Τα πάντα είναι «ασφαλή» για τους προδότες που το δρομολόγησαν. Ο κύριος νόμος, που τους προστατεύει, είναι αυτός της απαλλαγής από οποιαδήποτε ευθύνη και άρα ποινική δίωξη αυτών, οι οποίοι —είτε πολιτικά είτε επιστημονικά— εγκληματούν εις βάρος τού λαού.

Εξαιτίας αυτών των νόμων έχουμε την απόλυτη επανάληψη των ίδιων πρακτικών …Σ’ αυτούς τους νόμους βρίσκεται ο σύγχρονος «καρκίνος» τού ΥΠΟΔΟΥΛΟΥ ΠΛΕΟΝ ελληνικού κράτους …Ο «καρκίνος» τής ατιμωρησίας των προδοτών, οι οποίοι καταφέρνουν και ζουν ανάμεσά μας, παρ’ όλη την εγκληματική τους δράση. Το ακαταδίωκτο των εγκληματιών τού Χρηματιστηρίου είναι αυτό, το οποίο στη συνέχεια ενθάρρυνε τους κρατικούς λειτουργούς τής εποχής των Ολυμπιακών Αγώνων να διαφθαρούν …Το ίδιο ακαταδίωκτο είναι αυτό, το οποίο σήμερα «υπόσχεται» εκ του ασφαλούς κονόμα στους «λοιμοξιολόγους» και λοιπούς «επιδημιολόγους» …Αυτό το «Ακαταδίωκτο» πρέπει να γίνει ο στόχος τού λαού σε περίπτωση που αντιδράσει …Αυτός είναι ο «ομφάλιος λώρος», ο οποίος συνδέει τους ξένους άρπαγες με τους τοπικούς προδότες. Αν κοπεί αυτός ο «λώρος» και μείνουν απροστάτευτοι οι προδότες, τότε μόνον θ’ αλλάξουν τη συμπεριφορά τους και θα υπάρξει περίπτωση απονομής δικαιοσύνης στην ταλαίπωρη αυτήν πατρίδα.

Αν δεν «ξυπνήσει» ο λαός ν’ αντιδράσει, θα πέφτει συνεχώς θύμα των ίδιων καταστάσεων. Οι πονηροί θα ψάχνουν να βρουν νέες προφάσεις, για να επαναλάβουν το ίδιο ατιμώρητο κόλπο. Κάθε νέα αρρώστια, κάθε νέα εθνική απειλή, κάθε νέος εθνικός «θρίαμβος» θα γίνεται γι’ αυτούς μια νέα «ευκαιρία» για νέα κονόμα. Γι’ αυτό τον λόγο απορούμε …ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ; …«Τυφλός» είναι; …Δεν μπορεί να καταλάβει ότι οι Μητσοτάκηδες, οι Γεωργιάδηδες και οι όμοιοί τους είναι αντιπρόσωποι ξένων συμφερόντων, που απλά —και για τυπικούς λόγους— ψηφίζονται από τους Έλληνες; ΟΙ ΙΔΙΟΙ άνθρωποι τα δρομολογούν όλα κι απλά αλλάζουν τους περιφερειακούς συνεργάτες ανάλογα με το «θέμα» και το «αντικείμενο» της απάτης.

Παλιά πρωταγωνιστές ήταν οι «αξιόπιστοι» και «συστημικοί» χρηματιστές, μετά έγιναν οι αθλητικογράφοι και τώρα οι «λοιμοξιολόγοι» …Οι ενθουσιώδεις, υπεύθυνοι, αγωνιούντες εκάστοτε «ειδικοί», που κάθε φορά βολεύουν το «κόλπο» …Όλα τα άλλα παραμένουν τα ίδια. ΤΑ ΙΔΙΑ κόμματα και οι λοιπές «δημοκρατικές» δυνάμεις είναι αυτές, οι οποίες πάντα «σπρώχνουν» τον κόσμο προς τη νέα «σωτηρία» …ΤΑ ΙΔΙΑ —υπερχρεωμένα—κυβερνητικά κόμματα των Μητσοτάκηδων, των Παπανδρέου, των Καραμανλήδων και των Σημίτηδων, που χρεοκόπησαν τη Μεταπολίτευση, χειρίζονται τον λαό σαν άβουλο υποζύγιο, που παραδίδεται στα «σφαγεία» των ξένων αφεντικών …ΤΟ ΙΔΙΟ κομμουνιστικό παρακράτος των άεργων χαφιέδων και των μπαχαλάκηδων τύπου Τσίπρα …ΤΟ ΙΔΙΟ ακροδεξιό σκυλολόι τού Καρατζαφέρη.

Δεν «θυμίζει» κάτι στους Έλληνες, που ένας Μητσοτάκης —υπό τις εντολές των Γερμανών και συμφωνώντας με τον Σημίτη ή τον Καραμανλή— θέλει να «ξανασώσει» τον λαό με έναν νέο «τρόπο» από έναν νέο «εχθρό», με εξίσου όμως τεράστιο οικονομικό κόστος; Δεν «θυμίζει» κάτι τους Έλληνες, που οι Γεωργιάδηδες, οι Βορίδηδες και οι Πλεύρηδες βάζουν και πάλι «πλάτες» υπέρ αυτών, τους οποίους —σαν «αντισυστημικοί»— έβριζαν μέχρι να εκλεγούν …και τώρα βρίζουν τον λαό; Μέχρι και ο Τσίπρας τού διχασμού και των καδρονιών εμφανίζεται ενωτικός και «εμβολιακός» …για το «καλό» μας !!! Από εκεί και πέρα οι διάφοροι «μουτζαχεντίν» Πορτοσάλτε κάνουν επί πληρωμή ό,τι θέλουν τα αφεντικά. Όποιος θυμάται τον Χατζηνικολάου ή τον Ευαγγελάτο των Χρηματιστηρίων ή των Μνημονίων, θα καταλάβει πως τίποτε δεν έχει αλλάξει …Απλά αντικαθιστάς, για παράδειγμα, στους λόγους τους τη λέξη σωτήριο «Μνημόνιο» με τη λέξη σωτήριο «Εμβόλιο», και όλα τα άλλα ίδια είναι …Ακόμα και το «βλοσυρό» τους ύφος, όταν μαλώνουν τον «ανώριμο» λαό. Είναι τόσο όμοιες οι συμπεριφορές των ιδίων ανθρώπων, που μπορούμε να μιλάμε κανονικά με όρους εγκληματολογίας και ν’ αναφερόμαστε στην έννοια της συμμορίας …Μία συμμορία, η οποία είναι δεν είναι καν της τάξης των χιλίων ανθρώπων και όμως «δουλεύει» και κλέβει τον ελληνικό λαό για πάνω από μισό αιώνα …ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ «ΑΝΘΡΩΠΩΝ» ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ πρέπει να το δει αυτό το «έργο» ο Έλληνας για να το μάθει; Πόσες φορές πρέπει να τους δει όλους αυτούς «απέναντί» του, για να καταλάβει ότι όλοι αυτοί ανεξαιρέτως είναι εχθροί του ;;; …Ότι είναι χαφιέδες και πράκτορες ξένων συμφερόντων ;;; …Συμφερόντων, τα οποία άλλοτε παρουσιάζονται ως ιμπεριαλιστικά, άλλοτε ως ιδεολογικά και πάντα τοκογλυφικά …και τελευταία φαρμακευτικά ;;; …Απ’ αυτούς περιμένουμε να σωθούμε ;;; Αυτοί εξυπηρετούν μόνον τα δικά τους «αφεντικά» …«Αφεντικά», τα οποία όλοι τα γνωρίζουμε, αλλά —για κάποιον μυστήριο λόγο— επιλέγουμε να μην τα θυμόμαστε …Αυτοί, οι οποίοι παλαιότερα ήταν οι ξένοι «θεσμικοί επενδυτές» τού χρηματιστηρίου, οι οποίοι θα μας έκαναν «πλούσιους» …Αυτοί, οι οποίοι μετά έγιναν οι «προμηθευτές των Ολυμπιακών Αγώνων», οι οποίοι θα μας έκαναν «περήφανους» …Στη συνέχεια έγιναν οι «δανειστές» μας, για να σώσουν την οικονομία μας και σήμερα εμφανίζονται ως «φαρμακοβιομήχανοι», που θα σώσουν την υγεία μας !!!…

…Το μόνο που δεν γνωρίζουμε ακόμα είναι το ποιο «παχύδερμο» θα παίξει τον ρόλο τού Πάγκαλου …Ποιος θα πει την «ατάκα» τής τελετής λήξης και του νέου σκανδάλου …Μετά το «Μαζί τα φάγαμε» κάποιος πρέπει να φωνάξει «Μαζί τα «τρυπηθήκαμε»».

Δεν υπάρχουν σχόλια: