ΣΙΝΕ

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Θρίλερ! Τούρκοι συνέλαβαν Έλληνα αστυνομικό και την σύντροφό του στον Έβρο

Διπλωματικό θρίλερ σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες στη σύλληψη Έλληνα αστυνομικού προχώρησαν τουρκικές αρχές.

Ο αρχιφύλακας φέρεται να είχε... μεταβεί χθες από τους Κήπους Έβρου για εκδρομή με την κοπέλα του στην Αδριανούπολη.

Σήμερα, όταν τον αναζήτησαν από την υπηρεσία του, έγινε γνωστό ότι συνελήφθη στην Τουρκία. Μαζί του συνελήφθη και η γυναίκα που τον συνόδευε, η οποία είναι από τις Φέρες. Ο αρχιφύλακας είχε ανοικτό GPS και φέρεται να κινείτο σε απαγορευμένη περιοχή της μεθορίου κοντά στο ποτάμι και σήμερα πέρασε αυτόφωρο.
Οι ίδιες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι ο συλληφθείς, ισχυρίστηκε πως έκανε με τη σύζυγο του βόλτα στην περιοχή με αποτέλεσμα χωρίς να το καταλάβει να περάσει τα σύνορα.Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες από το οικογενειακό του περιβάλλον, ο αρχιφύλακας κρατείται για τελωνειακές παραβάσεις.

Η Ελλάδα έχει ζητήσει μέσω του σημείου επαφής στο «Καπιτάν Αντρέεβο» επίσημη ενημέρωση από Τουρκία, η οποία εκκρεμεί.

Ο Βαλασούδης Μανώλης, αστυνομικός στο Αστυνομικό Τμήμα Αλεξανδρούπολης, ο οποίος ήρθε στην Αδριανούπολη με την κοπέλα του για τουριστικούς σκοπούς, συνελήφθη από τη χωροφυλακή με την αιτιολογία ότι εισήλθε στην στρατιωτική απαγορευμένη ζώνη, λέν από την πλευρά τους οι Τούρκοι.

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ ο Βαλασούδης Μανώλης, αστυνομικός στο Αστυνομικό Τμήμα της Αλεξανδρούπολης, μετέβη στην Αδριανούπολη με το ιδιωτικό του όχημα και την άγνωστη κοπέλα του.

Ταξιδεύοντας με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι μπήκε στην στρατιωτική απαγορευμένη ζώνη κοντά στο χωριό Δουράν, που βρίσκεται κοντά στα σύνορα. Συνελήφθησαν από τη Χωροφυλακή, και οδηγήθηκαν στη Διοίκηση Χωροφυλακής της Περιφέρειας Keşan.

Ως μέρος της έρευνας που ξεκίνησε η Εισαγγελία, εξετάστηκαν τα κινητά τηλέφωνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: