ΣΙΝΕ

Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Επιμνημόσυνη δέηση και εκδήλωση για την επέτειο της Αλώσεως

Την Δευτέρα 29 Μαΐου 2023 στις 6 μ.μ. στον ΙΕΡΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑΟ της ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ θα τελεστεί Αρχιερατικός Εσπερινός και Επιμνημόσυνη Δέηση για τον τελευταίο Αυτοκράτορα Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και τους ...υπερασπιστές της Κωνσταντινουπόλεως. Κατόπιν στο Πνευματικό Κέντρο της Ι.Μ. Γρεβενών θα γίνει εκδήλωση για την επέτειο της Αλώσεως με ομιλία της Εκπαιδευτικού κ. Ευδοξίας Αυγουστίνου και μελωδίες από την Χορωδία Γυναικών της Ιεράς Μητροπόλεως.

εκ της ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Ανακοίνωση Εκδρομής

Η Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών με την ευκαιρία της λήξεως των Ενοριακών Συνάξεων μελέτης Αγίας Γραφής και των εσπερινών κηρυγμάτων, διοργανώνει ημερήσια προσκυνηματική εκδρομή την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023, σε Κόνιτσα, Ιερά Μονή Μολυβδοσκεπάστου, και Γιάννενα.

Ώρα αναχώρησης 8 το πρωί από τον Μητροπολιτικό Ναό. Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο 15€, και έγκαιρα δηλώσεις συμμετοχής στον ιερέα της ενορίας σας, της πόλης ή του χωριού.

Δηλώσεις συμμετοχής και στο Βιβλιοπωλείο ΑΝΑΛΟΓΙΟΝ της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών (τηλέφωνο 2462023020)

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Ανακοίνωση για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 

          Την Τρίτη 30 Μαΐου 2023, στις 9.30 μ.μ., στόν Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμoύ της Θεοτόκου θά  τελεσθεί Ιερά Παράκληση για  τους  μαθητές και τις μαθήτριες που  είναι υποψήφιοι για τις Πανελλήνιες  Εξετάσεις. 

          Κατά την διάρκεια της Παρακλήσεως ο Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ θα αναγνώσει και σχετική ευχή για την επιτυχία των εξεταζομένων.

 

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: