ΣΙΝΕ

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

Ευχαριστήριο του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του 4ου Φεστιβάλ Τοπικών Προϊόντων «Γρεβενών Γεύσεις» που πραγματοποιήθηκαν από τις 27  Ιουνίου 2023 έως και τις 29 Ιουνίου 2023 στην κεντρική πλατεία της πόλης των Γρεβενών.  

Επαγγελματίες και καταναλωτές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και γέμισαν την πλατεία με την παρουσία τους.

Οι επισκέπτες του Φεστιβάλ για ακόμη μία φορά είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να γευθούν μοναδικές γεύσεις αλλά και να γνωρίσουν τα παραδοσιακά προϊόντα που  παράγει η Γρεβενιώτικη γη. Να διασκεδάσουν, με ήχους παραδοσιακούς  της πλούσιας πολιτιστικής μας κληρονομιάς αλλά και με σύγχρονα μουσικά σχήματα.

            Να γνωρίσουν Πολιτιστικούς Συλλόγους των Γρεβενών αλλά και άλλων περιοχών που με χαρά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και έδωσαν μια διαφορετική νότα στις εκδηλώσεις μας.

Ενώ η συμμετοχή των καταναλωτών στη δράση της «Λευκής Νύχτας» την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023 ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Οι καταναλωτές μας, αφού απόλαυσαν τις εκδηλώσεις και γνώρισαν τα προϊόντα των εκθετών μας  έκαναν τις αγορές τους μέχρι αργά το βράδυ από τα καταστήματα της πόλης μας. και στη συνέχεια με υπομονή  αντάλλαξαν τις αποδείξεις των αγορών τους με τους τυχερούς δωρεάν  λαχνούς  στο περίπτερο του Συλλόγου μας.Τους ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά.

Ως Δ.Σ. θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς:

Α) Την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την Π.Ε. Γρεβενών, το Δήμο Γρεβενών καθώς και το Επιμελητήριο Γρεβενών.

Β) Την εταιρεία «ALFA WOOD GROUP»μέγα χορηγό και την εταιρεία «ΟΙΚΟΚΗΠΟΣ» Γιάννης Ν. Γιάτσιος χορηγό.

Γ) Τους χορηγούς των λαχνών: Σούπερ Μάρκετ «Ελληνική Διατροφή» Νικόλαος Τεντόγλου και την ταβέρνα-ψησταριά το «ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ».

Δ) Για το σεμινάριο Γευσιγνωσίας: α) «Ηδύγευστον» Μανιτάρια Γρεβενών Ανδρέας Σλιάρας, β) την εταιρεία «Αγρός της Πίνδου» Στέργιος Τσιαρσιώτης, γ) Τυροκομικά Προϊόντα Βασίλειος Σιαφαρίκας ,δ) «Ο Γλυκός Βασίλης» Ευρυβιάδης Χαντάβας, ε) Μέλι Γρεβενών Fofis Bees Φωτεινή Κολέτσου, ζ) «Λεβανθός» Φάρμα Λεβάντας Γρεβενών, η)Τυροκομικά προϊόντα Αφοι Χατζηζήση Δεσκάτη και θ) Ζαχαροπλαστείο «Ο ΒΑΣΟΣ» Βασίλειος Κυριακίδης.

Ε) Τα χορευτικά τμήματα των Πολιτιστικών Συλλόγων: Σύλλογος Γρεβενιωτών Θες/νίκης- Χοροί Γρεβενών, Τμήμα Εκμάθησης Παραδοσιακών Χορών της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Παράρτημα Βορείου Ελλάδος, Σύλλογος Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων Τριαδίου «Αγ. Γεώργιος», Πολιτιστικός Σύλλογος Χαριλάου «Οι Τρεις Ιεράρχες», Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος «Η Κηφισιά», Σύλλογος Βλάχων Ευκαρπίας «Το Άγιο Πνεύμα», Ενωτικός Σύλλογος Λεχοβιτών «Προφήτης Ηλίας», Μορφωτικός Σύλλογος Βατολάκκου, Χορευτικό Τμήμα Ενηλίκων Αγίας Μαρίνας Θες/νίκης, Λαογραφικό Εργαστήρι Πολίχνης «Προμηθέας», Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Σιάτιστας «Μαρκίδης-Πούλιου», Σύλλογος Κουριωτών Καλαμαριάς «Ταξιάρχης», Εργαστήρι Παραδοσιακών Χορών Νέων Καταφυγής «Άγιος Δημήτριος» Θες/νίκης, Λαογραφικός Όμιλος Κοζάνης «Φίλοι της Παράδοσης», Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης «Ο Αιμιλιανός», Πολιτιστικός Σύλλογος «Άγιος Αθανάσιος» Κοζάνης, Εκπολιτιστικός Σύλλογος Γρεβενών Πίνδος, Χορευτικό Τμήμα Δίστρατου, Ενωτικός Σύλλογος Λεχοβιτών «Προφήτης Ηλίας», Πολιτιστικός Σύλλογος «Πήγασος» Δυτικής Θες/νίκης, Τμήμα Ελληνικών Χορών του Δήμου Θες/νίκης, Τμήμα Παραδοσιακών Χορών Δήμου Γρεβενών.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γρεβενιωτών Θεσσαλονίκης κο Αθανάσιο Οικονόμου για την οργάνωση - επιμέλεια των Πολιτιστικών Συλλόγων και των χορευτικών τμημάτων.

Ζ) Τους Εκθέτες που και φέτος ανταποκρίθηκαν και δήλωσαν συμμετοχή και τέλος.

Η) Τους συναδέλφους Επαγγελματίες χωρίς την πολύτιμη βοήθειά τους δεν θα είχε πραγματοποιηθεί η «Λευκή Νύχτα»

Απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλες τις Γρεβενιώτισσες και σε όλους τους Γρεβενιώτες που τίμησαν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις και που επέλεξαν  την τοπική αγορά της πόλης μας για τις αγορές τους. Αυτό μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για το συμφέρον όλων μας.

Θέλουμε ως Διοικητικό Συμβούλιο να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγγνώμη από τους συμπολίτες μας που ταλαιπωρήθηκαν κατά τη διάρκεια του τριήμερου Φεστιβάλ, δεν ήταν στις προθέσεις μας. Βασικός μας στόχος ήταν και είναι η τόνωση της τοπικής αγοράς και η γνωριμία και εξωστρέφεια των προϊόντων του τόπου μας. Τους ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Σας ευχαριστούμε όλους.







Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια: