ΣΙΝΕ

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ: Ασταμάτητη στις μεταγραφές, στην ομάδα μας ο «στραϊκερ» Χάρης Ποζατζίδης

Η διοίκηση ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Χάρη Ποζατζίδη, που έρχεται να ενισχύσει τη ομάδας μας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μίνι βιογραφικό:

Ο ταλαντούχος στραϊκερ γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 1999 (24) στην Θεσσαλονίκη, αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή ως σέντερ φορ και με ύψος 1.93΄ “ψηλώνει” ακόμη περισσότερο την ομάδα μας μέσα στις αντίπαλες περιοχές.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΝΕ, ενώ το μεγάλο βήμα στην καριέρα του το έκανε στην ομάδα του Πλατανιά την αγωνιστική περίοδο 2017-18, την σεζόν 2020-21 μεταγράφηκε στην ΑΕ Ερμιονίδας. Από εκεί στα Τρίκαλα, την Τρίγλια, την Καλιθέα, τον Ηρόδοτο (εννιά γκολ και τέσσερις ασίστ), ενώ έχει αγωνιστεί και στην Α’ Εθνική Κατηγορία της Μολδαβίας με την φανέλα της Σφιντούλ Γκεόργκι Σουρουτσένι.

Όμως για την καριέρα του έως τώρα «μιλούν» τα νούμερα, 76 συμμετοχές, 20 γκολ, 4 ασιστ, 4.616 λεπτά συμμετοχής σε επαγγελματικά πρωταθλήματα και κύπελλο.

Στις πρώτες του δηλώσεις o αθλητής της ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ, ανέφερε τα εξής:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια της ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ. Νιώθω πολύ χαρούμενος και έτοιμος να αντεπεξέλθω στις προσδοκίες και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν για την ομάδα. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχουμε τους στόχους μας. Για τους φιλάθλους μας πιστεύω ότι για να συνεχίσει η ομάδα να πρωταγωνιστεί πρέπει να είναι παρόντες κάθε Κυριακή για να ωθούν την ομάδα σε νίκες και στο τέλος να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά».

Καλωσορίζουμε τον Χάρη Ποζατζίδη στη μεγάλη μας οικογένεια και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ.


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις