ΣΙΝΕ

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Λίγοι το γνωρίζουν | Με τα Google Maps εντοπίζεις το αυτοκίνητό σου

Η εφαρμογή Google Maps παρέχει πλούσιες και χρήσιμες πληροφορίες στους χρήστες της, μεταξύ των οποίων βρίσκεται η δυνατότητα εντοπισμού της θέσης στην οποία έχουν παρκάρει το αυτοκίνητό τους.

Συχνά συμβαίνει ...οι οδηγοί να αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της αμνησίας, καθώς, λόγω του υπερβολικού φόρτου πληροφοριών στο μυαλό τους, μπορεί να ξεχνούν πού ακριβώς έχουν αφήσει το αυτοκίνητό τους.

Το να χάσει κανείς την ακριβή τοποθεσία παρκαρίσματος είναι κάτι που συμβαίνει συχνά, ιδίως όταν το πάρκινγκ βρίσκεται σε μια μεγάλη πόλη ή σε μια περιοχή που δεν είναι οικεία στον οδηγό.

Για να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την “κρυφή” λειτουργία του Google Maps, η οποία σας επιτρέπει να εντοπίσετε τη θέση παρκαρίσματος του αυτοκινήτου σας.

Για να το κάνετε αυτό, απλά πρέπει να ανοίξετε την εφαρμογή Google Maps, να πατήσετε στην μπλε κουκκίδα που δείχνει τη θέση σας στον χάρτη και να επιλέξετε την επιλογή “Ορισμός θέσης στάθμευσης”. Στη συνέχεια, η θέση παρκαρίσματος του αυτοκινήτου σας θα σηματοδοτείται με μια κίτρινη κουκκίδα και το γράμμα “P”.

Από εκεί και πέρα, απλά ακολουθείτε την διαδρομή πεζών που προτείνει το Google Maps προκειμένου να βρείτε το αυτοκίνητό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: