ΣΙΝΕ

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Πιο επίμονος για τη νομοθέτηση του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών o Πατέλης μετά και την εμφάνιση του Στέφανου Κασσελάκη

Ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Άλεξ Πατέλης επιμένει έντονα στη νομοθέτηση του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών

Πιο επίμονος για τη νομοθέτηση του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών έχει γίνει ο Άλεξ Πατέλης

μετά και την εμφάνιση του Στέφανου Κασσελάκη και δη την ανάδειξή του ως νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του powergame.gr.

 Μάλιστα, είναι τέτοια η εμμονή του στενού συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, που, αγνοώντας τις εντολές του πρωθυπουργού, αμέσως μετά τον πρωινό καφέ, χωρίς να ρωτήσει κανέναν, βγήκε στο κρατικό ραδιόφωνο, προκαταλαμβάνοντας κυβερνητικές δράσεις που δεν έχουν καν συζητηθεί.

Tι αναφέρει η στήλη Big Mouth

– Προσωπικά έχω δει κάπου τυχαία σε μια ταβέρνα της Θεσσαλονίκης παρέα με την Κύρα Κάπη και τον αγαπημένο μου Χρήστο Ζωγράφο τον οικονομικό σύμβουλο του πρωθυπουργού Άλεξ Πατέλη. Δεν σας κρύβω ότι από τη γνωριμία, που διήρκεσε λιγότερο από μισό λεπτό, κάπως τον συμπάθησα. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν θα πω ότι είναι ο τύπος μου. Εσχάτως όσα είχα μέσα μου (με την καλή έννοια) για τον Άλεξ έχουν ανατραπεί, εξαιτίας της εμμονής που δείχνει μετά και την εμφάνιση Κασσελάκη για τη νομοθέτηση του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών. 

Μάλιστα, είναι τέτοιο το κόλλημα του στενού συνεργάτη του προέδρου Μητσοτάκη (κάποιοι μιλούν για υστερία), που, αγνοώντας τις εντολές του πρωθυπουργού, αμέσως μετά τον πρωινό καφέ, χωρίς να ρωτήσει κανέναν, βγήκε στο κρατικό ραδιόφωνο, προκαταλαμβάνοντας κυβερνητικές δράσεις που δεν έχουν καν συζητηθεί. Επειδή ο Πατέλης σε λίγο θα νιώθει πιο βολικά στον ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη, νομίζω ότι είναι κρίμα να χάνει τον χρόνο του με τους ακροδεξιούς της Ν.Δ. Άλλωστε, ένα νεύμα στον πρόεδρο Στέφανο αρκεί για τη μεταγραφή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: