ΣΙΝΕ

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Δήμος Γρεβενών: «Ταξιδεύω Γρεβενά» - Στην Πανελλήνια Συγκέντρωση Καβαλάρηδων & Φίλων Αλόγου στη Σαμαρίνα (Βίντεο+Φωτογραφίες)

Το δέκατο έκτο διαδικτυακό βίντεο της τουριστικής καμπάνιας του Δήμου Γρεβενών με τίτλο «Ταξιδεύω Γρεβενά», παρουσιάζει την Πανελλήνια Συγκέντρωση Καβαλάρηδων & Φίλων Αλόγου που πραγματοποιείται το... καλοκαίρι στην πανέμορφη Σαμαρίνα, από την Ιππική Παρέα του χωριού.

Ειδικότερα, στα μέσα Ιουλίου, άλογα και αναβάτες από όλη τη χώρα κατακλύζουν το ψηλότερο χωριό της Ελλάδας αλλά και των Βαλκανίων, απολαμβάνοντας από κοντά την μοναδική φύση των Γρεβενών καθώς και τα παραδοσιακά υπαίθρια γλέντια που στήνονται στην πλατεία της ιστορικής μας κοινότητας.

Για περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο από τα ανεξάντλητα μνημεία, αξιοθέατα και τοπόσημα των Γρεβενών, μπορείτε με ένα κλικ εδώ να επισκεφθείτε τη στήλη «Ταξιδεύω Γρεβενά», ένθετο της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου Γρεβενών (www.dimosgrevenon.gr καθώς και την ηλεκτρονική πλατφόρμα του Προγράμματος IT CULTURE (http://roadstoculture.eu/el/), παρέχοντας ένα πλούσιο ενημερωτικό πληροφοριακό υλικό.







Γραφείο Τύπου

 Δημάρχου Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις