ΣΙΝΕ

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024

Αντιπροσωπεία του Νομαρχιακού Τμήματος Γρεβενών της ΑΔΕΔΥ στα μπλοκ των αγροτών

Αντιπροσωπεία του Νομαρχιακού Τμήματος Γρεβενών της ΑΔΕΔΥ επισκέφθηκε το μπλοκ των αγροτών και κτηνοτρόφων και δήλωσε  την αμέριστη συμπαράστασή του στο δίκαιο αγώνα τους  που δίνουν  για... τη λύση των τεράστιων προβλημάτων τους ,  για την ίδια την επιβίωσή τους και διεκδικούν τα δίκαια αιτήματά τους, όπως αποφάσισαν στη γενική τους συνέλευση.

Η εφαρμογή της νέας ΚΑΠ , οι αντιλαϊκές πολιτικές που εφάρμοσαν διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις και η σημερινή στον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα, το υψηλό κόστος παραγωγής, οι υπέρογκες αυξήσεις στο ρεύμα και στα καύσιμα, οδηγούν τους βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφους σε τραγική κατάσταση με τη συνεχή συρρίκνωση του εισοδήματός τους. Αναγκάζονται δε να πουλήσουν τα προϊόντα τους σε εξευτελιστικές τιμές, ενώ μετά τα αγοράζουμε όλοι μας πανάκριβα.

          Καλούμε τους  εργαζόμενους , τα σωματεία του Δημόσιου Τομέα να σταθούν στο πλευρό των βιοπαλαιστών αγροτών  και κτηνοτρόφων, να εκφράσουν έμπρακτα τη συμπαράστασή τους , αφού μόνο  με το συλλογικό και οργανωμένο αγώνα, μέσα από τους συλλόγους και τα σωματεία μας, μπορούμε να διεκδικήσουμε τη ζωή που αξίζει σε μας και τις οικογένειες μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια: