ΣΙΝΕ

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Φρίκη: Δραπέτες έκλεψαν γιοτ, σκότωσαν τους ιδιοκτήτες του και πέταξαν τα πτώματά τους στην θάλασσα

Τρεις δραπέτες κατέλαβαν το γιοτ, και σκότωσαν τους ιδιοκτήτες του, προτού πετάξουν τα πτώματα στη θάλασσα στην Καραϊβική, όπως αποκάλυψε η αστυνομία.

Οι τοπικές αρχές δήλωσαν ότι... ο 66χρονος Ralph Hendry, και η 71χρονη σύζυγός του, Kathy Brandel, από τη Βιρτζίνια, θεωρούνται νεκροί αφού εθεάθησαν για τελευταία φορά στις 18 Φεβρουαρίου και το σκάφος βρέθηκε αγκυροβολημένο και εγκαταλελειμμένο ημέρες αργότερα.

Ο αξιωματούχος της Αστυνομίας, Junior Simmons, δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου το απόγευμα της Δευτέρας ότι οι αστυνομικοί που πραγματοποίησαν έρευνες στο σκάφος, βρήκαν σημάδια βίας και αίματα.

«Διάφορα αντικείμενα ήταν διασκορπισμένα στο κατάστρωμα και στην καμπίνα και μια κόκκινη ουσία που έμοιαζε με αίμα υπήρχε στο σκάφος», δήλωσε ο Simmons. «Δεν βρέθηκαν πτώματα στο σκάφος» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα στοιχεία υποδηλώνουν ότι οι δραπέτες σκότωσαν το ζευγάρι στο γιοτ. Ο επίτροπος της Αστυνομίας, Don McKenzie, δήλωσε επίσης κατά τη διάρκεια ενημέρωσης ότι τα στοιχεία δείχνουν ότι οι δράστες «ξεφορτώθηκαν» τα πτώματα, ενώ το σκάφος ταξίδευε μεταξύ της Γρενάδας και του Αγίου Βικεντίου.

Οι τρεις ύποπτοι, ο 30χρονος Ron Mitchell, ο 19χρονος Trevon Robertson, και ο 25χρονος Abita Stanislaus, συνελήφθησαν στο St. Vincent λίγες ώρες μετά την έρευνα στο σκάφος την Τετάρτη. Οι τρεις άνδρες απέδρασαν από τα κρατητήρια της αστυνομίας στις 18 Φεβρουαρίου.

Εμφανίστηκαν στο δικαστήριο την Κυριακή για τέσσερις κατηγορίες που σχετίζονται με τη μετανάστευση και δήλωσαν ένοχοι. Στη συνέχεια, οι τρεις άνδρες τέθηκαν υπό κράτηση. Ο καθένας τους αντιμετώπιζε προηγουμένως κατηγορίες για ληστεία, ενώ ο Michel κατηγορείται επίσης για βιασμό και απόπειρα βιασμού.

Φέρονται να επιβιβάστηκαν στο σκάφος με την ονομασία “Simplicity” ενώ αυτό βρισκόταν αγκυροβολημένο στο τμήμα St. George της Γρενάδας, αλλά δεν τους έχουν ακόμη απαγγελθεί κατηγορίες για την εξαφάνιση του ζευγαριού. Οι έρευνες συνεχίζονται καθώς δεν έχουν βρεθεί τα πτώματα.Ο 66χρονος Ralph Hendry, και η 71χρονη σύζυγός του, Kathy Brandel στο σκάφος τους με την ονομασία “Simplicity”

Η οικογένεια των Brandel και Hendry διατηρεί την ελπίδα ότι οι αγαπημένοι τους είναι ακόμη κάπου ζωντανοί. Ένας από τους γιους τους, ο Nick Buro, δήλωσε ότι ο ίδιος και ο αδελφός του, Bryan Hendry, «κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε απαντήσεις για να μάθουμε τι μέλλει γενέσθαι όσον αφορά την ελπίδα να τους βρούμε ασφαλείς σε κάποιο νησί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: