ΣΙΝΕ

Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

ΦΣ Κοζάνης: μείωση εισιτηρίου με ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 10€ για όλους τους εντός έδρας αγώνες Play Outs, προσφορά στους φιλάθλους μας

Έχοντας ως στόχο να βρεθούν όλοι οι φίλαθλοι στο γήπεδο, στο πλευρό της ομάδας μας και να την ενισχύσουν στα Play Outs, η Διοίκηση αποφάσισε την μείωση του εισιτηρίου, με γενική είσοδος τα 10€, για όλους τους... εντός έδρας αγώνες, προσφορά στους φιλάθλους μας.

Η συγκλονιστική παρουσία του κόσμου μας σε όλο το πρωτάθλημα εως τώρα, εντός και εκτός έδρας,  απέδειξε ότι στα δύσκολα είναι ακόμη πιο κοντά και αποτελεί τον 12ο παίκτη μας, τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Ενόψει του εντός έδρας αγώνα την Κυριακή 24/3 στις 15:00 στο ΔΑΚ Κοζάνης κόντρα στην Αν. Καρδίτσας, απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους φιλάθλους, να στηρίξουν με την παρουσία τους την ομάδα στην προσπάθειά της για την παραμονή στην SL2.

Η είσοδος στο Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης θα γίνεται αποκλειστικά από την θύρα που βρίσκεται από την πλευρά του στρατιωτικού γηπέδου Κοζάνης (οδός Δαβάκη). Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν μία ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις κερκίδες.


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις