ΣΙΝΕ

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Συνάντηση Βουλευτή Γρεβενών Ιωάννη Γιάτσιου στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών

Συνάντηση εργασίας στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών πραγματοποίησε ο Βουλευτής Γρεβενών Ιωάννης Γιάτσιος την Τετάρτη             28-02-2024 με τον αν. Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και... Οικονομικών, Νίκο Παπαθανάση. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Διοικητής της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού του Ταμείου Ανάκαμψης, Ορέστης Καβαλάκης, ο Ειδικός Γραμματέας Προγραμμάτων Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και Ταμείου Συνοχής, Γιώργος Ζερβός, καθώς και ο Γενικός Διευθυντής Συντονισμού Δράσεων και Διοικητικής Υποστήριξης της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού του Ταμείου Ανάκαμψης, Δημοσθένης Βοϊβόντας.

 

     Ο Βουλευτής έθεσε  ζητήματα που αφορούν στην περιοχή των Γρεβενών και της Δεσκάτης και η ατζέντα της συζήτησης περιελάμβανε μεταξύ άλλων  και θέματα που αφορούν στη λειτουργία του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου της Βασιλίτσας καθώς επίσης και στο τρέχων πρόγραμμα του εν λόγω Υπουργείου για την ενίσχυση επιχειρήσεων σε περιοχές της Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης.

      Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό και θετικό κλίμα και τόσο ο Υπουργός όσο και οι παραπάνω συμμετέχοντες σε αυτή τη συνάντηση, έδειξαν αμέριστο ενδιαφέρον στα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή των Γρεβενών, επιβεβαιώνοντας τις θετικές προθέσεις του Υπουργείου στα θέματα που τους τέθηκαν και ο Υπουργός τόνισε ότι θα είναι αρωγός ώστε να δοθούν οι καλύτερες  λύσεις  σε ότι χρειαστεί.

Η προσπάθεια για το καλό του τόπου μας θα είναι συνεχής και αδιάλειπτη!

 

                                                                                    

                                                                                     Γραφείο Τύπου

                                                                                        Βουλευτή Γρεβενών

                                                                                       Ιωάννη Γιάτσιου

Δεν υπάρχουν σχόλια: