ΣΙΝΕ

Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

Άγρια δολοφονία μητέρας 6 παιδιών: Ο πρώην σύζυγος της έστησε καρτέρι έξω από το σπίτι της – Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας

Η δολοφονία μίας 49χρονης γυναίκας και μητέρας 6 παιδιών από τον πρώην σύζυγο της έχει συγκλονίσει την Βρετανία.

Τώρα έρχεται στο φως της δημοσιότητας το βίντεο που δείχνει τον 52χρονο σύζυγο να...

έχει στήσει ενέδρα πριν επιτεθεί με μαχαίρι και σκοτώσει την Εvil Marian Gheorghe. Στο βίντεο που έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας διπλανού σπιτιού φαίνεται ο 52χρονος να είναι κρυμμένος πίσω από κάδους σκουπιδιών.

Η 49χρονη περπατάει προκειμένου να πάει σε ένα αυτοκίνητο που την περίμενε για να την μεταφέρει στην εργασία της. Ντυμένος στα μαύρα ο 52χρονος βγαίνει ξαφνικά και μαχαιρώνει την 49χρονη, η οποία δεν είχε χρόνο να αντιδράσει.

Σε βάρος του 52χρονου υπήρχαν ασφαλιστικά μέτρα που του απαγόρευαν να πλησιάζει την πρώην σύζυγό του και το σπίτι της. Μετά την δολοφονία ο εν διαστάσει σύζυγός της, έτρεξε τότε στο σπίτι από το οποίο είχε φύγει πριν από έξι μήνες και πιστεύεται ότι αυτοκτόνησε.

Η δολοφονία έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής υπό καταρρακτώδη βροχή σε έναν ήσυχο κατοικημένο δρόμο στο Κόβεντρι. Καταγράφηκε σε κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης από την τρομοκρατημένη γειτόνισσα της 49χρονης, Bianca Cipu.

Ένας γείτονας είπε πώς ειδοποιήθηκε από τις κραυγές και την φασαρία και κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Ο άνδρας ανέφερε ανώνυμα: «Υπήρχε μια τέτοια αναστάτωση που ερχόταν από τη διπλανή πόρτα, υπήρχαν δυνατές φωνές και ουρλιαχτά και έτσι επικοινώνησα με την αστυνομία. Ήταν τόσο τρομερό πράγμα που συνέβη ακριβώς στο κατώφλι μου και είμαι ακόμα πολύ αναστατωμένος για να μιλήσω γι’ αυτό. Δεν αντέχω να το σκέφτομαι».

Παράλληλα εξήγησε ότι το ζευγάρι από τη Ρουμανία είχε χωρίσει το Φθινόπωρο του περασμένου έτους και έκτοτε η 49χρονη δεν είχε δει τον πρώην σύντροφο της. Ήταν εργαζόμενη σε αποθήκη και συνήθως την έπαιρνε ο γαμπρός της με το αυτοκίνητο για να την μεταφέρει στην εργασία της.

«Ζούσε με δύο από τα παιδιά της, τα άλλα νομίζω ότι έχουν μεγαλώσει. Δεν την ήξερα, μόνο από την όψη και ο σύζυγός της μετακόμισε το περασμένο Φθινόπωρο. Φαινόταν πολύ καλή και δούλευε σκληρά», είπε ο γείτονας.

Η Bianca Cipu που έδωσε το βίντεο της δολοφονίας στην αστυνομία δήλωσε: «Αισθάνομαι πολύ σοκαρισμένη και πανικοβλημένη από αυτό που συνέβη. Δεν γνώριζα την καημένη τη γυναίκα, αν και ήταν Ρουμάνα όπως εγώ και ζούσε μόνο μερικές πόρτες πιο κάτω στο δρόμο. Ο σύζυγός μου είχε μιλήσει στο παρελθόν με τον σύζυγό της πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν ζούσε ακόμη εκεί».

Μάλιστα ανέφερε ότι ένιωσε αηδία όταν είδε το βίντεο. «Έβρεχε καταρρακτωδώς, αλλά μπορείτε να δείτε ένα αυτοκίνητο να σταματά στη μέση του δρόμου μας, στο Caludon Road, και να το ακούσετε να κορνάρει. Στη συνέχεια, η γυναίκα βγαίνει για να πάει στη δουλειά της και ο άνδρας, ο πρώην σύζυγός της, κρύβεται πίσω από τους κάδους απορριμμάτων. Μπορείς να τον δεις», σημείωσε η Bianca Cipu.

«Καθώς περπατάει από την εξώπορτά της στο πεζοδρόμιο ακούγονται πολλές φωνές. Τότε ήταν που της επιτέθηκε με μαχαίρι. Είναι τόσο θλιβερό. Δεν είχε καμία ελπίδα. Είναι σοκαριστικό. Μέσα σε λίγα λεπτά έφτασαν η αστυνομία και ασθενοφόρα και προσπάθησαν να περιθάλψουν τη γυναίκα. Ακούσαμε ότι ο άνδρας έτρεξε μέσα στο σπίτι και αυτοκτόνησε», είπε η γειτόνισσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: