ΣΙΝΕ

Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

Παρελθόν από το ΓΠΟ Καστοριάς ο Πέτρος Τσούκλης

Ένα όμορφο ταξίδι με την ομάδα του ΓΠΟ Καστοριάς έφτασε στο τέλος. Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο υπάρχουν οι ευχάριστες και οι δυσάρεστες στιγμές.

Εγώ αυτό που κρατάω είναι η... άριστη συνεργασία που είχα με αυτά τα υπέροχα κορίτσια την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν για να φέρουμε την ομάδα να διεκδικεί με αξιώσεις την παραμονή στην κατηγορία παίζοντας υπέροχο ποδόσφαιρο αναγνωρίζοντας το από τις αντίπαλες ομάδες.

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ την Αναστασία Κοκαροπούλου που πραγματικά έκανε τα πάντα για να με φέρει καιρό τώρα σε αυτή την ομάδα την πρόεδρο μας Μαρία Κωτούλα τους συνεργάτες μου Σταυρό Ευαγγελίδη Αντώνη Σίσκο και φυσικά για το τέλος τα υπέροχα κορίτσια μου που μέσα στα κρύα στις βροχές ήταν εκεί παρών για το καλύτερο της ομάδας.

Να τις ευχηθώ να εκπληρώσουν τους στόχους τούς και να πανηγυρίσουν στο τέλος την παραμονή της ομάδας στην Α Εθνική.

ΠΕΤΡΟΣ ΤΣΟΥΚΛΗΣ

Ο Καστοριανός προπονητής επιστρέφει στη Ζάκυνθο και αναλαμβάνει τον ΑΟ Λεβάντε:
Ένας παλιός γνώριμος στο νησί της Ζακύνθου με τεράστια προπονητική εμπειρία, έρχεται για να αναλάβει το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του ΑΟ Λεβάντε, δύο αγωνιστικές πριν τελειώσουν τα μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή της Α΄ ΕΠΣ Ζακύνθου.
Ο Πέτρος Τσούκλης είναι ο άνθρωπος εκείνος που θα καθίσει το Σάββατο το απόγευμα στον πάγκο της ομάδας. Είναι μια θα λέγαμε προσωπική επιλογή του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Κώστα Γιαννάτου που βρήκε σύμφωνη όλη την διοίκηση του συλλόγου.
Ο Βορειoελλαδίτης τεχνικός, αγαπητός σε όλους εδώ στο νησί από την πετυχημένη θητεία του στον ΑΟ Τσιλιβή συμφώνησε να βοηθήσει , στην παρούσα στιγμή, και να τονώσει την ψυχολογία των παικτών εν΄ όψει των τελευταίων αγωνιστικών των μπαράζ πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: