ΣΙΝΕ

Τρίτη 14 Μαΐου 2024

1ο Grevena City Run: Ένα δρομικό γεγονός που…ήρθε για να μείνει…

-Περισσότεροι από 350 αθλητές συμμετείχαν στο επιτυχημένο αγώνα τρεξίματος που διοργάνωσαν οι Δρομείς Υγείας Γρεβενών σε συνεργασία με τον Δήμο και την ΠΕ Γρεβενων.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και με...

τη συμμετοχή 350 και πλέον αθλητών από όλα τα μέρη της Βόρειας Ελλάδας, ηλικίας από 7 έως 77 ετών, πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή (12/5), στα Γρεβενά, το 1ο “Grevena City Run”,  ο αγώνας τρεξίματος που - με πολύ μεράκι - διοργάνωσαν οι Δρομείς Υγείας σε συνεργασία με τον Δήμο και την ΠΕ Γρεβενών.

Το “1ο Grevena City Run”, ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε στη κεντρική Πλατεία της πόλης  και περιελάμβανε αγώνες δρόμου των 10χλμ. και 5 χλμ. για τους ενήλικες και των 1000μ. για παιδιά.

Στόχος των διοργανωτών ήταν μέσα από ένα άρτια οργανωμένο δρομικό γεγονός να αναδειχθούν, παράλληλα με τις αξίες του «εὖ ἀγωνίζεσθαι», οι ομορφιές της πόλης των Γρεβενών και ο φιλόξενος χαρακτήρας της γρεβενιώτικης κοινωνίας.

Μάλιστα, αν κρίνουμε από το γιορτινό κλίμα καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, τα ευμενή σχόλια των συμμετεχόντων και από το γεγονός ότι όλοι οι δρομείς έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό που τους παρακολουθούσε, ο στόχος επετεύχθη, σε σημείο που όλοι πλέον να κάνουν λόγο για την «γέννηση» ενός νέου αθλητικού θεσμού…

Να σημειωθεί ότι το “1ο Grevena City Run”, τίμησαν με τη παρουσία τους, ο βουλευτής Γρεβενών, Γιάννης Γιάτσιος, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Γρεβενών, Γιάννης Τσακνάκης, ο Δήμαρχος Γρεβενών, Κυριάκος Ταταρίδης, οι αντιδήμαρχοι Γρεβενών  κκ. Χρήστος Χαντές, Γιώργος Κόλιας και  Γιάννης Ευαγγελόπουλος, ο πρόεδρος της ΔΕ Γρεβενών, Χρήστος Τζημορώτας, καθώς και πλήθος κόσμου.

Σύνδεσμος βίντεο

https://youtu.be/J4LD3Hwg4jE 























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις