ΣΙΝΕ

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Δήμος και ΠΕ Γρεβενών: «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024». Δε θες να το χάσεις…

-Το πρόγραμμα της 2ης περιόδου (Ιούλιος)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από τις αρχές Ιουνίου το πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Δήμου Γρεβενών για τη...

φετινή καλοκαιρινή περίοδο.

Με την ονομασία «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024» οι εκδηλώσεις στο Δήμο Γρεβενών, με τη σύμπραξη και τη θερμή υποστήριξη της ΠΕ Γρεβενών, αποτελούν μια όαση πολιτιστικής δράσης, συμμετοχής και δημιουργίας και αναδεικνύουν τον τόπο μας ως πόλο πολιτιστικής έκφρασης.

 

Μουσική, θέατρο, χορός, εκθέσεις, φεστιβάλ, εικαστικά, κινηματογράφος, σεμινάρια γαστρονομίας, συνδυάζονται και εναλλάσσονται αρμονικά και υπόσχονται όμορφες, δροσερές, διασκεδαστικές, δημιουργικές και ανθρώπινες στιγμές σε όλους τους συνδημότες μας, αλλά και στους επισκέπτες που θα βρεθούν στον πανέμορφο και ιστορικό Δήμο Γρεβενών.

 

Στοχευμένα φέτος, υποστηρίζοντας και υπηρετώντας τη συλλογική διάθεση και κάθε δημιουργική έκφραση και πρωτοβουλία ανθρώπων του τόπου μας, της νέας γενιάς, των Πολιτιστικών Συλλόγων και φορέων, το πρόγραμμα φιλοξενεί και πολιτιστικές παραγωγές που αναδεικνύουν τα ταλέντα της πόλης μας.

Στα πλαίσια αυτά, αναγνωρισμένοι πανελληνίως συντοπίτες μας καλλιτέχνες, όπως η Μαρία Παπαγεωργίου και ο Χρήστος Παπαδόπουλος, αλλά  και μαθητές από τα σχολεία  του Δήμου μας, ξεδίπλωσαν και θα συνεχίσουν να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους στο θέατρο και τη μουσική, εκφράζοντας τις αισθητικές αναζητήσεις της κοινωνίας μας,  χαρίζοντάς μας, παράλληλα, όμορφες καλοκαιρινές βραδιές…

 

Το Πρόγραμμα της 2ης περιόδου (Ιουλίου)

Θυμίζουμε ότι το φετινό πρόγραμμα θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου και χωρίζεται σε τρείς περιόδους, του Ιουνίου, του Ιουλίου και του Αυγούστου-Σεπτεμβρίου.

Μετά τις αξέχαστες στιγμές που ζήσαμε όλοι μαζί τον Ιούνιο (1η περίοδος των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024), ανακοινώνουμε σήμερα το αναλυτικό πρόγραμμα του Ιουλίου (2η περίοδος).

Είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε σπουδαίους καλλιτέχνες σε φεστιβάλ με μουσικές και θέατρο, αλλά και να τιμήσουμε γνωστούς Γρεβενιώτες για το καλλιτεχνικό τους έργο.

 Παράλληλα, θεσμοί ετών εξελίσσονται και δημιουργούνται νέοι… Κυρίως, όμως, τονίζονται οι δεσμοί και οι σχέσεις των ανθρώπων μέσα από τη δημιουργία και τη συνεργασία του πολιτισμού.

Να σημειωθεί, ότι το πρόγραμμα συνεχώς εμπλουτίζεται ενώ καθημερινά θα υπάρχει αναλυτική ενημέρωση για κάθε εκδήλωση ξεχωριστά.

 

Φίλες και φίλοι…

Το καλοκαίρι είναι εδώ…

Ο Δήμος και η ΠΕ Γρεβενών «φόρεσαν» τα γιορτινά τους και σας καλούν  να συνθέσουμε μαζί τα Γρεβενά του κεφιού και της εξωστρέφειας…

Να χαρούμε μαζί κάθε στιγμή, απολαμβάνοντας ένα αρμονικό συνταίριασμα ήχων, εικόνων και συναισθημάτων..

 

Δήμος και ΠΕ Γρεβενών- Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024

ΔΕ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ…


Ο Δήμαρχος Γρεβενών                         Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού

Κυριάκος Ταταρίδης                               Χρήστος Χαντές

Δεν υπάρχουν σχόλια: