ΣΙΝΕ

Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Είσαι όμορφη και ωραία Γρεβενιώτισσα. Από τη Δεσκάτη Γρεβενών η σύντροφος του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Κώστα Τζολάκη

Ξανθιά καλλονή, μοιάζει με τη Μαρία Ολυμπία: Η 20χρονη σύντροφος του Κωνσταντή Τζολάκη είναι η πιο ωραία Ελληνίδα

Δίχως αμφιβολία, ένας εκ των παικτών που επέδειξε εξαίρετη απόδοση στο... Conference League ήταν ο βασικός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Κωνσταντής Τζολάκης.

Στα 21 του, ο Κωνσταντής Τζολάκης προσέφερε σημαντική συνεισφορά στην επίτευξη της κορυφής από τον Ολυμπιακό και στην υλοποίηση ενός ονείρου, μετά τη νίκη εναντίον της Φιορεντίνας!

Ο τερματοφύλακας της ομάδας των «ερυθρολεύκων» μπορεί να προστατεύει με επιδεξιότητα την εστία από τα γκολ, αλλά φαίνεται πως κατάφερε να κερδίσει την καρδιά της όμορφης φοιτήτριας Νάσιας Σπανού.
Η 20χρονη σύντροφός του

Σύμφωνα με αναφορές που κυκλοφορούν εδώ και μήνες, η σχέση τους έχει φτάσει περίπου έναν χρόνο. Παρότι προτιμούν να διατηρούν χαμηλούς τόνους, φαίνεται να μην δίνουν σημασία στα κεντρικά βλέμματα όταν επιθυμούν να εκφράσουν την αγάπη τους, επικεντρώνοντας αντίθετα την προσοχή τους στο να μοιράζονται όσο το δυνατόν περισσότερο τον ελεύθερο τους χρόνο.

Ο Κωνσταντής Τζολάκης απολαμβάνει τη στήριξη της αγαπημένης του, Νάσιας. Σύμφωνα με τη Real Life, τις προηγούμενες διακοπές των Χριστουγέννων ταξίδεψαν στο Παρίσι, ενώ τις διακοπές του Πάσχα προτίμησαν το Λουτρό, ένα παραθαλάσσιο χωριό στην κοινότητα Ανωπόλεως του δήμου Σφακίων. Ωστόσο, τις καλοκαιρινές τους διακοπές απολάμβαναν στα Κουφονήσια με μια μεγάλη παρέα.

Η εντυπωσιακή σύντροφός του προέρχεται από τη Δεσκάτη Γρεβενών και παρά τη νεανική της ηλικία, έχει καταφέρει να διανύσει μια ενδιαφέρουσα πορεία. Αποφοίτησε πριν από δύο χρόνια από την Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ωστόσο φαίνεται ότι επιθυμεί να ακολουθήσει διαφορετική πορεία. Κατά τη διάρκεια των φοιτητικών της χρόνων, διέμενε στη Θεσσαλονίκη, αλλά τους τελευταίους μήνες έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα, με σκοπό να ακολουθήσει σπουδές υποκριτικής στη σχολή θεάτρου «Δήλος – Δήμητρα Χατούπη».


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: