ΣΙΝΕ

Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ "Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ - Ημερήσια εκδρομή στην Αλβανία

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ 

 Την Κυριακή 2 Ιουνίου διεξήχθη η εκδρομή που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ στη βλαχόφωνη Μοσχόπολη, το παραλίμνιο Πόγραδετς ...

(λίμνη Οχρίδας) και την πρωτεύουσα της περιφέρειας της νοτιοανατολικής Αλβανίας την Κορυτσά. Με πολύ κέφι, καλή διάθεση σ΄ ένα άριστο και φιλικό περιβάλλον οι εκδρομείς επέστρεψαν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Η χώρα των αετών(όπως αποκαλείται από τους Αλβανούς) ή η χώρα των πολλών Μερσεντές (όπως διαπίστωσαν οι εκδρομείς) ήταν μια διαφορετική εμπειρία σε μια περιοχή που θύμιζε πολύ την ελληνική Ήπειρο.

  Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί όλες και όλους που παραβρέθηκαν σ αυτή την εκδρομή και ιδιαίτερα ευχαριστεί θερμά τον κ. Σπύρο Γκαραβέλα (μέλος του χορευτικού του Συλλόγου) τόσο για την άψογη διοργάνωση όσο και για το ευχάριστο κλίμα της διαδρομής που με το ιδιαίτερο χιούμορ του και τις πληροφορίες που παρείχε για τις περιοχές (μάθημα Ιστορίας) δημιουργούσε μια ευχάριστη νότα κάνοντας τη αναμονή στο λεωφορείο πιο ευχάριστη και πιο σύντομη.




Ο Πρόεδρος                                               Λότσιος Αθανάσιος

Ο Γ. Γραμματέας                                        Ντάγκας Νικόλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις