ΣΙΝΕ

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

ΕKΤAKΤΟ: Avατpιχιάζει αuτό που βρέθηκε δίπλα από τον Nεκpό 31χρονο ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδος

Σοκ στο Ελληνικό ποδόσφαιρο: Νεκρός ο 31χρονος διεθνής παίχτης του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ

Βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στην Ελλάδα, προκαλώντας τεράστια αναστάτωση στο... ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο 31χρονος αμυντικός δεν συμμετείχε στην αποστολή για τον αγώνα Αγγλία – Ελλάδα στο Nations League και φαίνεται ότι πνίγηκε στην πισίνα του, έχοντας δίπλα του ένα μισοάδειο μπουκάλι βότκας με δυο ποτήρια.

Γεννημένος στην Αγγλία, ο Τζορτζ Μπάλντοκ είχε σημαντική καριέρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, όπου αγωνίστηκε και στην Premier League, πριν μετακομίσει φέτος το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό, έχοντας την ευκαιρία να παίξει για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Επίσης, έγινε διεθνής με την Εθνική ομάδα λόγω του Έλληνα παππού του.

Τον Μπάλντοκ αναζητούσε η σύζυγός του, που μένει στην Αγγλία προκειμένου να ευχηθεί στο παιδί τους για τα γενέθλιά του. Επειδή δεν έβρισκε τον σύζυγό της επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ο οποίος μετέβη στην οικία και βρήκε νεκρό τον ποδοσφαιριστή.

Επί τόπου βρέθηκε άμεσα κινητή ιατρική μονάδα του ΕΚΑΒ, με γιατρό, ο ποδοσφαιριστής ανασύρθηκε από την πισίνα, διενεργήθηκε καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), χωρίς, δυστυχώς, κανένα αποτέλεσμα.

Ο 31χρονος αμυντικός δεν συμμετείχε στην αποστολή για τον αγώνα Αγγλία – Ελλάδα στο Nations League και φαίνεται ότι πνίγηκε στην πισίνα του, έχοντας δίπλα του ένα μισοάδειο μπουκάλι βότκας. Η σύζυγός του, που ζει στην Αγγλία με το παιδί τους, τον αναζητούσε αλλά δεν τον βρήκε, γεγονός που την ανησύχησε. Έτσι, ενημέρωσε έναν κοινό τους φίλο ώστε να επισκεφθεί το σπίτι του στη Γλυφάδα, όπου βρέθηκε τελικά νεκρός. Αυτή η τραγική είδηση πάγωσε την οικογένειά του καθώς και το σύνολο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Νεκρός βρέθηκε στην πισίνα του σπιτιού του στην Γλυφάδα ο Τζορτζ Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού προκαλώντας μεγάλο σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Ελληνική Αστυνομία ενημερώθηκε στις 22:30 για το συμβάν

Δεν υπάρχουν σχόλια: