ΣΙΝΕ

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Τζούλια Αλεξανδράτου: Το dvd, ο παρτενέρ και ο ΣΔΟΕ

Τζούλια Αλεξανδράτου: Το dvd, ο παρτενέρ και ο ΣΔΟΕ
Το σώμα Ελεγκτών του υπουργείου Οικονομικών πήγε χθες το μεσημέρι στην εταιρεία παραγωγής αισθησιακών ταινιών Σειρήνα που κυκλοφόρησε το καυτό video της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Οι ελεγκτές της υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων του υπουργείου Οικονομικών (πρώην ΣΔΟΕ) έχουν εντολή να κάνουν φύλλο και φτερό τα τιμολόγια και τα παραστατικά διακίνησης του εν λόγω βίντεο.
Οι «Ράμπο» του υπουργείου Οικονομικών, αν και έστησαν καρτέρι έξω από τα γραφεία της εταιρείας παραγωγής, δεν κατάφεραν να βρουν κάποιον υπεύθυνο προκειμένου να πραγματοποιήσουν τον έλεγχο καθώς, σύμφωνα με πηγές της «Espresso», ο ιδιοκτήτης της εταιρείας βρίσκεται εκτός Αθηνών. Επίσης, το κλιμάκιο ελέγχου έχει εντολή να... ελέγξει όλα τα περιουσιακά στοιχεία της Τζούλιας Αλεξανδράτου μετά και την πρόσφατη αγορά πολυτελούς βίλας στην περιοχή της Εκάλης. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, το DVD με το πορνογραφικό υλικό έχει πουλήσει περισσότερα από 200.000 αντίτυπα από τη στιγμή που κυκλοφόρησε.
Καλά-καλά δεν πρόλαβε να συνέλθει από το σοκ που έπαθε, βλέποντας το πρόσωπό της σε εξώφυλλο καυτού ερωτικού DVD, και... το έριξε στις βόλτες. Η Τζούλια Αλεξανδράτου, λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση του ροζ DVD, του οποίου πλάνα πρώτη δημοσίευσε η «Espresso», ήταν επίτιμη καλεσμένη στα εγκαίνια καταστήματος sex shop. Η εκρηκτική Τζούλια, ντυμένη με τα άκρως απαραίτητα (κορσέ, εσώρουχο, καλσόν, ρόμπα) έφτασε στο μαγαζί λίγα λεπτά μετά τη συμφωνημένη με τους ιδιοκτήτες ώρα, ικανοποιώντας τους καλεσμένους που από νωρίς βρίσκονταν στο κατάστημα για να τη δουν από κοντά, ειδικά μετά τις διαστάσεις που είχε πάρει το θέμα με το επίμαχο DVD.

Οι ιδιοκτήτες μάλιστα του καταστήματος έδωσαν το όνομα της Τζούλιας σε ένα μεγάλο μέρος της αποκαλυπτικής σειράς εσωρούχων και φορεμάτων που διαθέτουν στο sex shop. «Βγάλαμε αυτή τη σειρά για να τιμήσουμε την καλεσμένη μας. Είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι που εντυπωσιάζει τους πάντες» είπε στην «Espresso» ο Νικηφόρος Ζέρβας, ένας από τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού.

Κατά την παραμονή της στο μαγαζί, η Τζούλια φωτογραφήθηκε με τους θαυμαστές της, αλλά και με τις κούκλες που ολοκληρώνουν τη διακόσμηση του sex shop και φέρουν το όνομά της. Μία ώρα αργότερα μπήκε στο μαύρο τζιπ της και αποχώρησε.
Ενα απίστευτο θρίλερ διαδραματιζόταν χθες όλη μέρα με την ταυτότητα του παρτενέρ της Τζούλιας Αλεξανδράτου στο καυτό DVD. Από νωρίς το πρωί, σε όλα τα δημοσιογραφικά γραφεία αλλά και blogs ένα όνομα συζητιόταν: του Ιαν Σκοτ. Ενός διεθνούς φήμης Γάλλου πορνοστάρ.

Ο ίδιος το επιβεβαίωσε μέσω της ιστοσελίδας του, αλλά και στο βιογραφικό του το οποίο είναι αναρτημένο στο Διαδίκτυο. Ο Ιαν Σκοτ ανέφερε ότι το 2010 είχε γυρίσει ταινία πορνό με την Τζούλια Αλεξανδράτου. Η εταιρεία παραγωγής, σύμφωνα πάντα με το βιογραφικό του διεθνούς πορνοστάρ, ήταν η Σειρήνα, με την οποία είχε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν σε ταινία με μεγαλύτερο καστ ηθοποιών. Ωστόσο, κατά περίεργο τρόπο, αργά χθες το βράδυ, η συγκεκριμένη αναφορά «χάθηκε» τόσο από το βιογραφικό του όσο και από την προσωπική του ιστοσελίδα. Εκτός όμως από τις αναρτήσεις, άλλο ένα στοιχείο που οδήγησε τους παρατηρητικούς στον Ιαν Σκοτ ήταν το περίφημο τατουάζ που είχε στο μπράτσο του. Το ίδιο τατουάζ έχει στο ίδιο σημείο και ο συμπρωταγωνιστής της Τζούλιας στο καυτό DVD. Το τατουάζ απεικονίζει μια γυμνή καλλίγραμμη γυναίκα με μακριά πλούσια μαλλιά που χύνονται στους ώμους της.

Το βιογραφικό και το τατουάζ του ερωτικού παρτενέρ της σέξι ξανθιάς ήταν τα στοιχεία που όλοι θεώρησαν ότι... πρόδωσαν το μυστικό του «απαγορευμένου» βίντεο που κυκλοφορεί εδώ και δύο ημέρες από την ελληνική εταιρεία παραγωγής αισθησιακών ταινιών. Η ανακάλυψη της ταυτότητας του προικισμένου εραστή θα έδινε την απάντηση και στα υπόλοιπα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης καθώς έλυνε και το μυστήριο της επαγγελματικής λήψης.

Από την πλευρά της, η Τζούλια Αλεξανδράτου και χθες δήλωνε σοκαρισμένη και επέμενε ότι πρόκειται για αυστηρά προσωπικές στιγμές της, στις οποίες παρτενέρ της ήταν ένας Ελληνας ονόματι Γιώργος. Επανέλαβε όότι δεν γνώριζε τίποτα για την κυκλοφορία του DVD, δεν έχει καμία σχέση με τη συγκεκριμένη εταιρεία παραγωγής αισθησιακών ταινιών, ενώ τόνισε ότι ήδη ο δικηγόρος της έχει κινήσει τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες για την απαγόρευση της κυκλοφορίας του επίμαχου υλικού, αλλά και την τιμωρία κάθε υπευθύνου. Επίσης, ισχυρίστηκε για μία ακόμη φορά ότι κάποιοι θέλουν να της κάνουν κακό, να την εκθέσουν και να διασύρουν το όνομά της.
Who is who
Ο 37χρονος Γάλλος πορνοστάρ Ιαν Σκοτ, στο βιογραφικό του, που είναι αναρτημένο στο Διαδίκτυο, αναφέρει πως γεννήθηκε στις 6/2/1973 στη Γαλλία, το πραγματικό του όνομα είναι Yannick Dambrinne, έχει ύψος 1,85 και βάρος 75 κιλά. Εχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 200 αισθησιακές ταινίες και μάλιστα έχει αποσπάσει και κινηματογραφικά βραβεία. Δίπλα του έπαιξαν μεγάλες ντίβες της παγκόσμιας βιομηχανίας πορνό. Μέχρι αργά χθες το βράδυ, η λίστα αυτή έκλεινε με την τελευταία του παρτενέρ, που δεν ήταν άλλη από την Τζούλια Αλεξανδράτου
.
Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: