ΣΙΝΕ

Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Πρόσληψη 1.100 στα ταχυδρομεία

Πρόσληψη 1.100 στα ταχυδρομείαΣε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες υποβολής των αιτήσεων για 561 θέσεις εποχικού προσωπικού στα υποκαταστήματα των Ελληνικών Ταχυδρομείων Α.Ε., ενώ το αμέσως προσεχές διάστημα αναμένεται να εκδοθούν και οι υπόλοιπες προκηρύξεις.
Συνολικά αναμένεται να προσληφθούν στα ΕΛΤΑ όλης της χώρας 1.100 εποχικοί υπάλληλοι, ενώ ...έληξε η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για τις 859 θέσεις εποχικού προσωπικού στα ΕΛΤΑ που προκηρύχθηκαν μόνο για τη Νομαρχία Αθήνας- Πειραιά.
Οι προσληφθέντες που θα κληθούν να υπογράψουν συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας 8 μηνών, με τις εξής ειδικότητες: ΔΕ Εσωτερικής Εκμετάλλευσης, ΔΕ Διανομέων, ΔΕ Οδηγών και ΥΕ Διαμετακομιστών.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στις κατά τόπους υπηρεσίες προκειμένου να ενημερωθούν για τις προθεσμίες υποβολής των αιτήσεων, και σε αυτές να υποβάλλουν αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς τις αιτήσεις τους.
Ειδικότερα, οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών και να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.
Επίσης δεν πρέπει να έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση).
Σε αποκλειστική προθεσμία δέκα ημερών οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ. 1 και να την υποβάλουν είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή. Επίσης, οι υποψήφιοι μπορούν να αποστείλουν τις αιτήσεις ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στις υπηρεσίες για τις οποίες έχουν εκδοθεί οι σχετικές προκηρύξεις. 
http://www.madata.gr/diafora/ergasia/63587.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: