ΣΙΝΕ

Σάββατο 8 Μαΐου 2010

ΜΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ 2-0 (1-0)

                       29η αγωνιστική
ΣΑΒΒΑΤΟ 8-5-2010
Εύκολο απόγευμα για την ΜΑΕ Ποντίων Κατερίνης που επικράτησε με 2-0 της Α.Ε.Π. Βατολάκκου. Οι γηπεδούχοι έκαναν... φιέστα ανόδου στα σαλόνια της Γ' Εθνικής κατηγορίας, ενώ από την άλλη, η φιλοξενούμενη Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ που αγωνίστηκε με... νεαρούς ποδοσφαιριστές υποβιβάστηκε και μαθηματικά. Τα γκολ για την ομάδα του Γ. Καμπερίδη πέτυχαν οι Παπαγιαννόπουλος στο 13ο λεπτό και ο Γ. Παπαδόπουλος (κορυφαίοι του αγώνα), 15 λεπτά πριν το τέλος.

ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ
9' Σέντρα του Νάκα στον Ι. Παπαδόπουλο, το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.
13' Σέντρα του Νάνα, κεφαλιά πάσα του Κουμορτζή στην καρδιά της άμυνας της Α.Ε.Π., σουτ βολίδα του Παπαγιαννόπουλου στα δίχτυα του Κων/νίδη και 1-0.
60' Γρήγορη αντεπίθεση με τον Γκορουμάνο να βγάζει πάσα στον Παπαδόπουλο σε θέση φορ, το δυνατό σουτ απέκρουσε με υπερένταση ο έμπειρος Βασιλειάδης.
65' Σέντρα του Ι. Παπαδόπουλου στον Μπαγλαρίδη, από κοντά το σουτ απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κων/νίδης.
66' Σέντρα του Νάκα, η κεφαλιά του Καλουσίδη πάνω απ' τα δοκάρια.
67' Πάσα του Ι. Παπαδόπουλου στο Νάκα, το σουτ άουτ.
72' Διαγώνιο σουτ του Κ. Παπαδόπουλου, απέκρουσε ο Κων/νίδης.
75' Το 2-0 έκανε ο Ι. Παπαδόπουλος με κοντινό πλασέ. 
Μέτρια η διαιτησία από τους: Ι. Κεμετσετσίδη, Τ. Ναλμπαντή, Λ. Σιδηρόπουλου (Κιλκίς).
ΜΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (Γ. Καμπερίδης):Βασιλειάδης,Κ.Παπαδόπουλος, Ν. Παπαδόπουλος, Μπαλαμπάνης, Παπαγιαννόπουλος (72' Καραδήμος), Κεστελίδης, Νάκας (69' Εφραιμίδης), Κουλουσίδης, Κουμορτζής (46'Μωυσίδης), Ι. Παπαδόπουλος, Μπαγλαρίδης.
Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ (Χ. Λάλλος): Κων/νίδης, Φουσάνης, Χριστοφορίδης, Φαλτάκας, Παπακων/νου, Χαραλαμπίδης, Κοτζατίσογλου, Τζιαμπίρης, Τζερεμές, Γκορουμάνος, Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: