ΣΙΝΕ

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ

Oμόφωνα αποφάσισαν οι εκπρόσωποι των ομάδων των πέντε ομίλων της Δ΄ Εθνικής που συγκεντρώθηκαν χτες στην Αλεξάνδρεια να συντονιστούν και να διεκδικήσουν δυναμικά τα θεσμοθετημένα δικαιώματά τους από την πολιτεία.
Οι εκπρόσωποι των πέντε ομίλων (1ος - 5ος) ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της διοίκησης της ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ και συνεδρίασαν στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟ του Τ. Παπαδόπουλου που παραχώρησε την αίθουσα δωρεάν.
Ο γ. γραμματέας της ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ Κ. Μαστοροδήμος παρουσίασε το γενικό πλαίσιο της διεκδίκησης που είναι:
-Άμεσα η απόδοση της επιχορήγησης ενός έτους και μέχρι το Μάιο οι επιχορηγήσεις των υπολοίπων 3 ετών που οφείλονται.
-Οι διαιτητές, παρατηρητές κλπ να πληρώνονται από την ΕΠΟ και όχι από τις ομάδες και τα έξοδα να συμψηφίζονται με τις οφειλόμενες επιχορηγήσεις.
-Τα έξοδα μετακίνησης να πληρώνονται από την ΕΠΟ στις ομάδες εντός 3 ημερών (όπως γίνεται σε μεγαλύτερες κατηγορίες). Όπου χρειάζεται διανύκτερευση να έχουν δικό τους ξενοδοχείο και να μη χρεώνονται οι ομάδες.
-Όχι στα εξοντωτικά πρόστιμα που επιβάλλονται στις ομάδες εξ αιτίας καρτών και άλλων παραπτωμάτων.
-Οικονομική ενίσχυση από τη Σούπερ Λίγκα
-Οικονομική ενίσχυση - χορηγία από τον ΟΠΑΠ.
Αναπτύχθηκε μια έντονη και δημιουργική συζήτηση απο του εκπροσώπους των ομάδων και στο τέλος η συζήτηση κατέληξε να εκλέξει μια πενταμελής συντονιστική επιτροπή από τους ομίλους που είναι οι εξής: Ματσούκας Αρ (Νίκη Αγκαθιάς) με αναπληρωτή τον Τσιρίμπαση Απ (Εθνικό Κατ.), Κατοπόδης Σ (Τυληκράτης Λευκάδας) με αναπληρωτή τον Λιόλιο (Θρίαμβο Λούρου), Αγγελόπουλος Σ (Αγχίαλος) με αναπληρωτή τον Μπαμπάνης (Τσαρίτσανη), Καλαποτλή Γ (Εθνικός Γαζάρου Σερρών) με αναπληρωτή τον Αρσονιάδη Π (Κεραυνός Κρηνιδών), Ηλιάδης Στ. (ΠΑΟ Κουφαλίων) με αναπληρωτή τον Ζαπρόπουλο Π (Καμπανιακός).
Χαρακτηριστικές ήταν οι παρεμβάσεις των προέδρων Θ. Οικονόμου (Σούλι Παραμυθιάς) και του Κάστωρα καθώς και του Διον. Ψωμιάδη, προέδρου της ΕΠΣ Θεσσαλονίκης που μίλησαν για την επιστροφή των λαμόγιων στο ποδόσφαιρο, για την απαξίωση του αθλήματος από ανθρώπους άσχετους με το αντικείμενο και ζήτησαν να γίνουν δυναμικές κινητοποιήσεις με πρώτο βήμα την αποχή από τους αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: