ΣΙΝΕ

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Nοσηλεύτρια του νοσοκομείου Πτολεμαΐδας κατηγορούμενη για συμμετοχή σε οργανωμένο κύκλωμα εμπορίου!!!

Μεγάλη υπόθεση εμπορίου, διακίνησης και εισαγωγής ναρκωτικών, καθώς και κινητών τηλεφώνων σε διάφορες φυλακές της χώρας από οργανωμένο κύκλωμα, εξιχνιάστηκε από την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της αστυνομίας μετά από πολύμηνη έρευνα που πραγματοποιήθηκε ύστερα από παραγγελία της εισαγγελίας πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
Πριν από λίγες μέρες ποβλήθηκε στον εισαγγελέα ογκωδέστατη δικογραφία που αποτελείται από 3.924 σελίδες και αφορά στη συμμετοχή 69 ατόμων στο κύκλωμα. Ανάμεσα στους 69 κατηγορούμενους είναι,μία νοσηλεύτρια του νοσοκομείου Πτολεμαΐδας.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από ένορκη καταγγελία πρώην κρατούμενου φυλακών ο οποίος περιέγραψε τον τρόπο εισαγωγής ναρκωτικών και κινητών τηλεφώνων στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Μεταγωγών Αθηνών, καθώς και σε διάφορες φυλακές της χώρας.
Την 23-12-2010΄ και μεσημβρινές ώρες από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πτολεμαΐδας συνελήφθη στο 2ο χιλ. Επ.Ο. Πτολεμαΐδας-Δ.Δ. Γαλάτειας 44χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε από τον χώρο των ορυχείων του Αμυνταίου της Δ.Ε.Η Α.Ε διάφορα σιδερένια αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας (1.200) ευρώ.
Κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη Δ.Ε.Η. Α.Ε., ενώ ο δράστης με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Κοζάνης.
Από την Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης ανακοινώνεται ότι, ενόψει των εορτών Χριστουγέννων –Νέου Έτους και προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στις μετακινήσεις τους προς την ύπαιθρο:
α) επιστρέφονται από σήμερα (24-12-2010) οι άδειες οδήγησης, οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων, που έχουν αφαιρεθεί ή κατατεθεί στις Αστυνομικές Αρχές μέχρι και 23-12-2010.
β) δεν εκτελούνται οι εκκρεμείς διοικητικές αποφάσεις επιδοθείσες ή μη, που εκδόθηκαν κατ’ εφαρμογή του άρθρου 103 του Κ.Ο.Κ., για παραβάσεις που βεβαιώθηκαν μέχρι και την 23-12-2010.
Σημειώνεται ότι το αναφερόμενο μέτρο δεν περιλαμβάνει επιστροφή στοιχείων οδήγησης και κυκλοφορίας οχημάτων για τις κάτωθι παραβάσεις:
α) Οδήγηση υπό την επίδραση μέθης
β) Οδήγηση με ταχύτητα πέραν της επιτρεπόμενης
γ) Παραβίαση της ένδειξης ερυθρού σηματοδότη
δ) Κυκλοφορία ανασφαλίστων οχημάτων
Θεωρείται αυτονόητη η εκτέλεση αποφάσεων που έχουν εκδοθεί από δικαστικές ή άλλες αρχές.
Στις περιπτώσεις που έχει επιβληθεί διοικητικό χρηματικό πρόστιμο, αυτό θα καταβάλλεται αρμοδίως προ της επιστροφής των αφαιρεθέντων στοιχείων. 
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: