ΣΙΝΕ

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Δ' Εθνική News...(από την εκπομπή του star fm 93,3)

Πυρσός Γρεβενών: Τέλος 4 παίκτες, ακολουθούν ακόμη 2...
Παρελθόν αποτελούν τέσσερις ποδοσφαιριστές από τον Πυρσό Γρεβενών...
Πρόκειται για τους Ρώσση (τερματοφύλακας), Πατίδη (σέντερ μπακ), Κυζερίδη (μεσοεπιθετικός-πήγε στον Αετό Σκύδρας) και Κοσμίδης. Ο λόγος που αποχώρησαν οι ποδοσφαιριστές, είναι οικονομικός, αφού η διοίκηση δεν μπόρεσε να αντέξει τα συμβόλαια τους. Από εκεί... και πέρα, τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσουν και οι  Δελήμπασης (μπακ-χαφ), Ευαγγελόπουλος (αριστερό μπακ χαφ). Την ίδια ώρα, ο προπονητής, Γιάννης Σαμαράς, έχει στη διάθεση του, τους νεοαποκτηθέντες Γεωργίου και Τσιώρα (ήρθαν από τον Αετό Σκύδρας), αλλά και τους Χερίδη (μέσος) και Μακρή (τερματοφύλακας), ενώ μεγάλος προβληματισμός υπάρχει και με τους τραυματίες Θοδωρή Χαραλαμπίδη (κάταγμα), Άγγελο Κοτζατίσογλου, Γ. Παπανικολάου και Βαγγέλη Χαραλαμπίδη (ο οποίος έχει εξεταστική και δεν μπορεί να ακολουθήσει την ομάδα προς το παρόν).
Σειρήνα Γρεβενών: Τέλος ο Μπαλντούμης!!!
Παρελθόν αποτελεί από την Σειρήνα Γρεβενών ο Σαράντης Μπαλντούμης. Ο Ελληνας κόουτς, έλυσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο και πλέον, η ομάδα αναζητάει τον αντικαταστάτη του.
Προς το παρών, στον πάγκο κάθεται ο σέντερ μπακ της ομάδας, Φαλτάκας, ο οποίος κάνει προπονήσεις (είναι γυμναστής στο επάγγελμα).
Αν ο τελευταίος, ικανοποιήσει με τα αποτελέσματα, δεν αποκλείεται να παραμείνει στον πάγκο.

Καστοριά: Οσο δεν "κλείνουν" κόουτς, ο Τσούκλης παραμένει!!!
Στην Καστοριά δεν υπάρχει καμία εξέλιξη αναφορικά με το θέμα του προπονητή. Ο Τσούκλης, συνεχίζει να προπονεί την ομάδα και όσο η διοίκηση δεν βρίσκει προπονητή, τόσο ο Τσούκλης θα δίνει εντολές.
Πάντως, μέχρι στιγμής, ο ποδοσφαιριστής τα πηγαίνει περίφημα, αφού έχει δύο νίκες, σε δύο παιχνίδια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: