ΣΙΝΕ

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ - ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 0-1 (0-0)

ΚΥΡΙΑΚΗ 13/3/2011
 ΓΗΠΕΔΟ ΣΕΙΡΗΝΑΣ
 25η Αγωνιστική


Νίκη γοήτρου πέτυχε ο Πυρσός Γρεβενών στην εκτός έδρας αναμέτρηση της 25ης Αγωνιστικής, καθώς επικράτησε της Σειρήνας με σκορ 0-1.
Το μοναδικό γκόλ του αγώνα πέτυχε ο Αλεξανδρής με ατομική προσπάθεια στο 77΄ με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχήμ όταν η μπάλα χτύπησε σε αμυντικό, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Αθανασόπουλου.
Μεγάλη χαμένη ευκαιρία να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις (90+4) του αγώνα είχε η Σειρήνα με τον Καραγιάννη να στέλνει την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Μακρή.
Οι γηπεδούχοι φωνάζουν για δύο πέναλτι σε ανατροπές του Τζερεμέ στο 32' και του Ε. Δούμα στο 49'.
ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ
α' ημίχρονο
3' σέντρα του Γεωργίου στην περιοχή, βρήκε τον Τζιώρα, από καλή θέση δεν μπόρεσε να κάνει το πλασέ.
4' καλή η πάσα του Τζερεμέ στον Ε. Δούμα, ο οποίος κόπηκε πριν κάνει το πλασέ.
15' παράλληλη σέντρα του Γεωργίου στον Τζιώρα, το σουτ που επιχείρησε έκοψε με προβολή ο Φαλτάκας σε κόρνερ.
28' σουτ του Ιωαννίδη πέρασε άουτ.
32' πάσα του Ε. Δούμα στον Τζερεμέ που κινήθηκε από τα αριστερά, απέφυγε τον αντίπαλό του και στην προσπάθεια να αποφύγει και τον τερματοφύλακα Μακρή, ανατράπηκε. Ο ποδοσφαιριστής της Σειρήνας ζήτησε το πέναλτι, αλλά αντίκρισε την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή της συνάντησης.
40' ο Η. Δούμας τροφοδότησε τον Γεωργίου, αυτός με τη σειρά του τον Τζιώρα στην περιοχή της Σειρήνας, όπου για ακόμη μία φορά κόπηκε από την καλά τοποθετημένη αμυντική γραμμή της Σειρήνας.
β' ημίχρονο
49' πάσα του Ιωαννίδη στον Ε. Δούμα, μπήκε επικίνδυνα στην περιοχή, ανατράπηκε από αμυντικό του Πυρσού, ο διαιτητής θεώρησε ότι έκανε θέατρο και έδειξε την κίτρινη κάρτα στον επιθετικό της Σειρήνας.
57' σέντρα του Γεωργίου από τα δεξιά, δεν κατάφερε να κάνει την κεφαλιά ο Τζιώρας, απομάκρινε ο Αθανασόπουλος, η μπάλα από τα πόδια του Σερέτη στον Αλεξανδρίδη, ο οποίος κόπηκε την τελευταία στιγμή από τον Φαλτάκα.
Βαγγέλης Αλεξανδρής...Ο Σκόρερ
70' σέντρα σουτ του Ευαγγελόπουλου από αριστερά, με υπερένταση ο Αθανασόπουλος απέκρουσε, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ.
77' ατομική προσπάθεια του Αλεξανδρή, απέφυγε δύο αντιπάλους, έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε σε σώμα αμυντικού, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Αθανασόπουλου 0-1.
88' καλή συνεργασία Μπόλλου καιΤζιώρα, η πάσα στον Η. Δούμα, το σουτ στην κίνηση μπλόκαρε σταθερά ο Αθανασόπουλος.
90+4 Τσιάτιος και Τζερεμές άλλαξαν την μπάλα με τελευταίο αποδέκτη τον Καραγιάννη, έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε το δεξί κάθετο δοκάρι του Μακρή.
Διαιτησία: Πάνος, Τίκας, Παπαδημητρίου (Ηπείρου).

ΣΕΙΡΗΝΑ: Αθανασόπουλος, Τσάτσιος, Γεωργίου, Κυριακίδης, Φαλτάκας, Κουκουτσέλας, Μπόζιαρης, Ιωαννίδης, Αναγνώστου (83' Μήτας), Τζερεμές, Δούμας (55' Καραγιάννης).
ΠΥΡΣΟΣ: Μακρής, Δελήμπασης, Ευαγγελόπουλος, Αλεξανδρίδης (86' Ππαανικολάου), Αλεξανδρής, Σερέτης, Γεωργίου, Μπόλλος, Τζιώρας, Δούμας (88' Στεφόπουλος), Ελευθερίου (55' Κοτζατίσογλου).    

Δεν υπάρχουν σχόλια: