ΣΙΝΕ

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΝΕΟΧΩΡΙ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 2-7

   Συνεχίζουν ακάθεκτα!!!

Α΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
19η αγωνιστική
ΝΕΟΧΩΡΙ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ
2-7 (1-3)
Σάββατο: 19-03-2011
ώρα: 16.00 μ.μ.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΙΤΕΑΣ
Με πρωταγωνιστή τον επανεμφανιζόμενο μετά από πολύ καιρό Χρήστο Μπαλοδήμο, που πέτυχε χατ-τρικ και μοίρασε τρία ασίστ, τα  Γρεβενά Αεράτα  πέτυχαν μια νίκη ρουτίνας απέναντι στο Νεοχώρι με το ευρύ 2-7.
Κάτω από συνεχή βροχόπτωση, οι ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων, προσπάθησαν και απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο. Τα Γρεβενά Αεράτα  με πολλούς βασικούς στον πάγκο, κυριάρχησαν απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο. Το Νεοχώρι, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των παιχτών του, υπέκυψε στην ανωτερότητα των φιλοξενουμένων, αφού η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες ήταν εμφανής.
Α’ ημίχρονο
4ο λεπτό – Εξαιρετική κάθετη πάσα του Χρ. Μπαλοδήμου στον Ντινόπουλο, που πέρασε και τον τερματοφύλακα και σημείωσε το 0-1 νωρίς νωρίς.
7ο λεπτό -  Ξαφνικό δυνατό σουτ του Β. Καφετζή, 3 μ. κάτω από το κέντρο του γηπέδου, αιφνιδίασε το Χριστάκη που βρισκόταν εκτός θέσης και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1.
21ο λεπτό – Διείσδυση του Τσεπίδη από δεξιά, ωραία παράλληλη συρτή σέντρα και ο επερχόμενος Χρ. Μπαλοδήμος δεν δυσκολεύτηκε από το ύψος της μικρής περιοχής να δώσει ξανά το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με 1-2.
32ο  λεπτό – Ασίστ του  Σ. Μπαλοδήμου στον αδερφό του Χρήστο, που με έξοχο πλασέ σημείωσε το 1-3.
39ο λεπτό – Φοβερή ατομική προσπάθεια του Ντινόπουλου, που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, νικήθηκε όμως από το Λιάκο που απέκρουσε σωτήρια.
39ο λεπτό – Σέντρα του Δημητριάδη από δεξιά, σουτ στην κίνηση του Π. Λάλλου από καλή θέση, απέκρουσε και πάλι ο Λιάκος στη γωνία του σε κόρνερ.
44ο λεπτό – Σουτ του Ντινόπουλου από πλεονεκτική θέση, πέρασε σύρριζα άουτ.
Β’ ημίχρονο
 47ο λεπτό – Ασίστ του Χρ. Μπαλοδήμου στο Ντινόπουλο που ανατράπηκε από το Λιάκο και η διαιτητής κ. Σιούμπουρα, σφύριξε αμέσως το πέναλτι. Ο Ντινόπουλος εκτέλεσε για να αποκρούσει ο Λιάκος, ο Ντινόπουλος όμως πήρε την επαναφορά και πέτυχε το 1-4.
50ο λεπτό –  Συνδυασμός Π. Λάλλου – Θ. Δημόπουλου, σέντρα σουτ του τελευταίου από αριστερά κατέληξε στο αριστερό γάμα του ανήμπορου ν’ αντιδράσει Λιάκου κι έτσι τα Αεράτα προηγήθηκαν με 1-5.
56ο λεπτό –  Καταπληκτική μπαλιά τρύπα του Χρ. Μπαλοδήμου στον Π. Λάλλο που με ιδανικό πλασέ σημείωσε το 1-6.
72ο λεπτό –  Πανέξυπνη ασίστ του Νταγκούλη στον Ε. Καφετζή, που με πλασέ μόνος προ του Χριστάκη, μείωσε σε 2-6.
78ο λεπτό –  Ωραία ατομική προσπάθεια του Νταγκούλη από δεξιά, έπιασε το δυνατό σουτ που κατέληξε μόλις άουτ.
79ο λεπτό –  Τετ-α-τετ ο Παπακώστας μετά από πάσα του Σ. Μπαλοδήμου, το πλασέ του όμως απέκρουσε με τα πόδια ο Λιάκος.
81ο λεπτό –  Σέντρα ακριβείας του Θ. Δημόπουλου από αριστερά και ο Χρ. Μπαλοδήμος με πλασέ στην κίνηση, έγραψε το τελικό 2-7.
΄Αριστη η διαιτησία των κ.κ.  Σιούμπουρα, Αλεξίου, Ντόλια (Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ)
ΝΕΟΧΩΡΙ:  Λιάκος, Δ. Νάνος, Φ. Καφετζής (64΄Νταγκούλης), Χ. Καφετζής, Μπαλάφας, Α. Νάνος, Ρέππας, Ζήσιος, Β.Καφετζής, Ε. Καφετζής, Κλεισιάρης
ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ (Νίκος Μπαλοδήμος): Χριστάκης,  Μπαρμπαγιάννης, Οικονόμου, Τσεπίδης (64΄Βιτορίνο), Δημητριάδης, Σ. Μπαλοδήμος, Θ. Δημόπουλος, Π. Λάλλος, Παπακώστας,  Χρ. Μπαλοδήμος, Ντινόπουλος

Φώτης Μπαζάκας
http://fotisbazakas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: