ΣΙΝΕ

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ 0-2


28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ
ΚΥΡΙΑΚΗ 3/4/201 

ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
 Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε ο Πυρσός και ηττήθηκε στην έδρα του με σκορ 2-0 από τον
Εθνικό Βατερού που ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, άσκησαν φοβερή πίεση σε όλη την διάρκεια του αγώνα και δίκαια πήραν τους τρεις  
βαθμούς της νίκης. Έτσι ο Εθνικός Βατερό πέρασε μπροστά στο βαθμολογικό πίνακα με ένα βαθμό περισσότερο από τον Πυρσό.
Τα γκολ πέτυχαν οι Ζηνόβιος στο 12' και Κιβρακίδης στο 37'.  Στο 54' ο Πυρσός είχε την ευκαιρία να μειώσει με τον Γεωργίου, όταν η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι σημαδεύοντας το κάθετο δοκάρι του Ζηνόβιου.
ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ
α' ημίχρονο
10' κάθετη πάσα του Νάννου στον Κιβρακίδη που βγήκε τετ-α-τετ, έκανε το πλασέ, αλλά ο Μακρής απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια.
12' η πάσα του Κιβρακίδη που έφυγε από αριστερά, βρήκε τον Ν. Ζηνόβιο στην περιοχή του Πυρσού και με πλασέ έκανε το 0-1.
14' καλή στιγμή για τον Πυρσό, όταν ο Αλεξανδρίδης έβγαλε πάσα στον Γεωργίου, έκανε πολύ καλό σουτ, αλλά ο Ζηνόβιος με υπερένταση έσωσε την εστία του,αποκρούοντας σε κόρνερ.
33' καλό γυριστό σουτ του Ν. Ζηνόβιου μετά από πάσα του Τσαλίδη, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
35' καλό, μακρινό σουτ του Δούμα, λίγο άουτ.
37' ο Κιβρακίδης με άψογο τρόπο κινήθηκε στην περιοχή, έκανε το πλασέ και διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του 0-2.
44' πάσα του Ν. Ζηνόβιου στον Κουτούλα, καλό το σουτ, ελάχιστα άουτ.
β' ημίχρονο
54' καλό σουτ του Γεωργίου, η μπάλα χτύπησε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Σταύρου Ζηνόβιου.
60' φάση διαρκείας στην περιοχή του Πυρσού, όταν από κακή συνεννόηση σε εκτέλεση φάουλ, οι φιλοξενούμενοι αντεπιτέθηκαν με φιλοδοξίες αφού όλη η ομάδα του Πυρσού βγήκε μπροστά, ο Ν. Ζηνόβιος πλάσαρε από πλάγια θέση, απομάκρυνε ο Μακρής, το ριμπάουντ ο Μετικάνος, γέμισε στην περιοχή και ο Κιβρακίδης με κεφαλιά προς τα πίσω έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρι του Μακρή.
70' απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ με τον Τζιώρα έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Στ. Ζηνόβιος.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Χ. Μαυροδήμος, Γ. Αναστασίου, Β. Μαντζάνας (Λάρισας)
ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Σαμαράς): Μακρής, Δελήμπασης (75' Παπανικολάου), Μπόλλος, Αλεξανδρίδης (68' Στεφόπουλος), Αλεξανδρής, Σερέτης, Γεωργίου, Χερίδης (53' Ευαγ. Χαραλαμπίδης), Τζιώρας, Δούμας, Ελευθερίου.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ (Γεωργιάδης): Στ. Ζηνόβιος, Πανταζής (85' Κεντεποζίδης), Γκαραγκούνης, Παλάτζας, Καλλιανίδης, Κουτούλας, Κιβρακίδης (87' Μυλωνάς), Μετικάνος, Ν Ζηνόβιος, Νάννος, Τσαλίδης (63' Ζεϊτίδης).
Η επόμενη αγωνιστική
10/04
17:00
Κάστωρ ΑΟ - Πυρσός Γρεβενών





Δεν υπάρχουν σχόλια: