ΣΙΝΕ

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΑΕΠ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ - ΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 1-1 (0-1)

Α' ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
9/4/2011
 22η Αγωνιστική
 Γήπεδο Βατολάκκου


Αν και καλύτερη η ΑΕΠ σε όλη την διάρκεια του αγώνα, δεν τα κατάφερε για ακόμη μία φορά και παραχώρησε  ισοπαλία στην ομάδα του Νεοχωρίου, σε ένα μέτριο παιχνίδι, που οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύθηκαν με το καλύτερο τρόπο την ευκαιρία που τους δόθηκε να ανοίξουν το σκορ με την πρώτη τους επίσκεψη στην εστία του Αποστολίδη. Οι γηπεδούχοι σε έναν επιθετικό μονόλογο, το μόνο που κατάφεραν, ήταν να ισοφαρίσουν με τον Μιχαηλίδη στο 53'.

ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ
α΄ημίχρονο
2' Με την πρώτη του επίσκεψη στην περιοχή της ΑΕΠ, ο Διαμαντής Νάνος άνοιξε το σκορ με σκαφτό σουτ 0-1.
 4' καλό σουτ του Μιχαηλίδη, πέρασε ελάχιστα άουτ.
 18' πλασέ του Ασλανίδη από καλή θέση πέρασε άουτ.
 19' πολύ καλό σουτ του Τσιούρη, λίγο άουτ.
 21' απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ από τον κύκλο του κέντρου με τον Λιάκο, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, στη συνέχεια στην πλάτη του Αποστολίδη και κατέληξε κόρνερ.
Το κόρνερ που εκτελέστηκε από δεξιά, η κεφαλιά του Γκόλια πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

 β' ημίχρονο
48'σέντρα σουτ του Μιχαηλίδη, η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι του Νταγκούλη.
51' πολύ καλό σουτ του Μιχαηλίδη πέρασε ελάχιστα άουτ.
53' η σέντρα του Τσιούρη στον Μιχαηλίδη, πολύ καλό το σουτ, κατέληξε στα δίχτυα του Νταγκούλη και ισοφάρισε για την ομάδα του σε 1-1.
55' πολύ καλό σουτ του Σάλλο, η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια.
 63' διπλή χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΠ, με τον Μιχαηλίδη να σουτάρει έξω από την περιοχή, απέκρουσε ο Νταγκούλης, την επαναφορά ο Κεντεποζίδης, σουτάρει και αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Νεοχωρίου.
 82' φάση καρμπόν με τον Μαγιάννη αυτή τη φορά να κάνει το σουτ, αποκρούει ο Νταγκούλης, την επαναφορά ο Ασλανίδης, το πλασέ απέκρουσε ο Νταγκούλης σε κόρνερ.
89' ο Γκόλιας σε γρήγορη αντεπίθεση έχασε μεγάλη ευκαιρία καθώς πλάσαρε άουτ.
90+ κόρνερ εκτέλεσε ο Σάλλος από δεξιά, η κεφαλιά του Μαγιάννη πέρασε ελάχιστα άουτ.

Διαιτησία: Μωυσιάδης, Ρίγγος, Ντόλιας ΕΠΣ Γρεβενών.
ΑΕΠ Βατολάκκου: Αποστολίδης, Κεντεποζίδης (90+ Κύρου), Ντενίς (71' Δ. Γεωργιάδης), Σάλλο, Ν. Καραπάς, Τσιούρης, Μιχαηλίδης, Κ. Παπαδόπουλος, Βάσος (39' Βουτσής), Δ. Ασλανίδης, Μαγιάννης.

 ΑΣ Νεοχωριου: Νταγκούλης, Αρ. Νάνος, Ρέππας, Χ. Καφετζής (64' Χ. Νταγκούλης) , Ζήσιος, Κλεισιάρης (56' Μπαλίτσας), Λιάκος, Διαμ. Νάνος, Β. Καφετζής (56' Φ. Καφετζής), Ευ. Καφετζής, Γκόλιας.  













Δεν υπάρχουν σχόλια: