ΣΙΝΕ

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ

Η Γ.Γ.Α. εκταμίευσε επιχορηγήσεις δύο ετών
ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟ
Μία ευχάριστη είδηση, άκουσαν χθες το μεσημέρι οι εκπρόσωποι των ομάδων της Δ' Εθνικής κατηγορίας που συμμετέχουν στην συντονιστική επιτροπή, καθώς μετά από την πίεση που άσκησε, κύρια ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Σοφοκλής Πιλάβιος, όσο και η επιτροπή πρωταθλήματος της Δ Εθνικής με επικεφαλής τον πρόεδρό της Γιώργο Σαρρή και αρκετών συμβούλων – προέδρων τοπικών Ενώσεων στη διοίκηση της Ομοσπονδίας, υπήρξαν θετικά αποτελέσματα Έτσι ο Γ. Γ. Α. κ. Πάνος Μπιτσαξής υπέγραψε την απόφαση για εκταμίευση και αποστολή των χρημάτων της τακτικής επιχορήγησης των τελευταίων δύο χρόνων, συμπεριλαμβανομένης και της φετινής, προς τα Σωματεία που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα της Δ Εθνικής και είτε παρέμειναν σ’ αυτήν, είτα πέρσι υποβιβάστηκαν.
Είναι μία βαθιά οικονομική ανάσα για τις ομάδες της κατηγορίας αυτής, αφού μετά του «κούρεμα» των 150 ευρώ από τα έξοδα διαιτησίας και παρατηρητών αγώνων και διαιτησίας, θα εισπράξουν σταδιακά όλες οι ομάδες που έπαιξαν και πέρσι στο πρωτάθλημα αυτό το ποσόν των 18.400 ευρώ, ενώ το μισό θα εισπράξουν αυτές που υποβιβάστηκαν πέρσι και ανέβηκαν φέτος για πρώτη φορά.
Είναι μια δικαίωση για την πρωτοβουλία που είχαν οι ομάδες της κατηγορίας να διεκδικήσουν τα χρήματα αυτά και βέβαια εν όψει και των εκλογών της ΕΠΟ και των άλλης μορφής κινητοποιήσεων που θα έκαναν (εξώδικα και προσφυγές) απέφερε καρπούς και όπως δείχνουν τα πράγματα το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί χωρίς άλλα προβλήματα.
Υ.Γ. Καλό μήνα και του χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις