ΣΙΝΕ

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Προιόν θαύμα κατά της κυτταρίτιδας!

Μια θαυματουργή κρέμα που υποτίθεται ότι εξολοθρεύει την κυτταρίτιδα μέσα σε εννέα λεπτά είναι η Adonia LegTone serum και θεωρείται επαναστατικό προϊόν στην Αμερική, όπου χαρακτηρίζεται και ως «λίφτινγκ οπισθίων των εννέα λεπτών»...
Η high tech κρέμα, που θα πωλείται έναντι περίπου 76 ευρώ (βέβαια είναι λίγο τσουχτερή η τιμή του), είναι η πρώτη που χρησιμοποιεί τις αναζωογονητικές ιδιότητες των φυτικών βλαστοκυττάρων για να δώσει και πάλι πνοή ζωής στα αδρανή ή εξασθενημένα ανθρώπινα βλαστοκύτταρα. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιεί μια ελληνική ποικιλία φυτικών βλαστοκυττάρων -από φυσικά φυτικά έμβρυα- σε συνδυασμό μ’ ένα μείγμα υψηλής συγκέντρωσης από 23 οργανικά έλαια φυτών που φύονται στο οικοσύστημα του Αιγαίου.
Κλινικά πειράματα που έχουν διεξαχθεί σε ανεξάρτητα αμερικανικά εργαστήρια έδειξαν ότι η κρέμα μειώνει πράγματι την κυτταρίτιδα κατά 47% μέσα στα πρώτα εννέα λεπτά και κατά 70% ύστερα από χρήση έξι εβδομάδων.
Το προϊόν εξαντλήθηκε από τα ράφια των αμερικανικών καταστημάτων μέσα σε μόλις επτά ημέρες από την κυκλοφορία του στις ΗΠΑ και αυτό οφείλεται, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας παραγωγής του Green Island Labs, στο γεγονός ότι είναι ίσως η μοναδική κρέμα με κλινικά επιβεβαιωμένα αποτελέσματα. «Οι περισσότερες εταιρείες δεν στοχεύουν στην αιτία που προκαλεί την κυτταρίτιδα. Τώρα όμως το μυστικό της αποκαλύφθηκε και κλείστηκε σ’ ένα μπουκάλι» τόνισε ο Μαρκ Μπινέτ, προσθέτοντας ότι η υγιεινή διατροφή, η κατανάλωση άφθονου νερού και η άσκηση σίγουρα βοηθούν στη διατήρηση της κυτταρίτιδας σε χαμηλά επίπεδα. «Μερικές φορές όμως ένα κορίτσι χρειάζεται extra βοήθεια για να την αντιμετωπίσει» προσθέτει.
Το ανθρώπινο δέρμα διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα «ρεζερβουάρ» βλαστοκυττάρων, το οποίο αρχίζει να εξασθενεί μετά την ηλικία των 22. Καθώς επιβραδύνεται ο ρυθμός ανανέωσής τους τα λιποκύτταρα αρχίζουν να φουσκώνουν και οι τοξίνες παγιδεύονται στο εσωτερικό τους δημιουργώντας έτσι την αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού στην επιφάνεια του δέρματος.
Διάβασα σχόλια από γυναίκες που το δοκίμασαν και άλλες ήταν ευχαριστημένες και άλλες όχι. Το μπουκαλάκι τους κράτησε περίπου 10 μέρες, που το καθιστά πανάκριβο! Επίσης είχαν αμφιβολίες για τον τρόπο παραγγελίας, αλλά υπάρχει και στα Hondos Center με 90 ευρώ. Πάντως ένα θέμα είναι τα χρήματα που θα δώσετε και αυτό με τα 9 λεπτά εφαρμογής δεν λειτουργεί από την αρχή.
Ίσως ένα άλλο προιόν πιο καλό και πιο φτηνό είναι η κρέμα κατά της κυτταρίτιδας BIOGENE της ΒIOLIFE και μπορώ να πω ότι σχεδόν όλες μετά την δοκιμή ήταν ευχαριστημένες! Προσέχετε την διατροφή σας και μειώστε τους καφέδες για καλύτερο αποτέλεσμα. Και φυσικά χαρείτε την ζωή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: