ΣΙΝΕ

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Το top model που έγινε... αγρότης!

Eχει περπατήσει στις μεγαλύτερες πασαρέλες και έχει φωτογραφηθεί για τους γνωστότερους οίκους μόδας.Τα τελευταία χρόνια, όμως, αποφάσισε να παρατήσει την καριέρα του top model στη Νέα Υόρκη και να γίνει αγρότης στην Ηλεία...
Ο Αντώνης Μπέης, γνωστός στους κύκλους της μόδας ως Antonio Beis, ετοιμάζεται να κρατήσει σε λίγους μήνες στην αγκαλιά του το παιδί του. Και σίγουρα αυτός είναι ο καλύτερος ρόλος από όλους για τον γοητευτικό άντρα που έχει βρει την ιδανική γυναίκα στο πρόσωπο της 20χρονης συντρόφου του Φωτεινής από την Πάτρα, η οποία διανύει ήδη τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.
Ο Αντώνης είναι από τα πιο γνωστά μοντέλα και εντυπωσίασε ακόμη και τις ιέρειες του χώρου Ναόμι Κάμπελ και Ζιζέλ, με τις οποίες συνεργάστηκε. Οταν όμως η καριέρα του στο μόντελινγκ ήταν στο απόγειό της, εκείνος γύρισε την πλάτη στις πασαρέλες και αποφάσισε να μετακομίσει στην Ηλεία και να φτιάξει τη δική του φάρμα.Και η απόφασή του αυτή, όπως αποδεικνύεται, του βγήκε σε καλό, αφού εκτός από όλα τα άλλα βρήκε και τον έρωτα της ζωής του. Τώρα, όπως είναι φυσικό, το ζευγάρι ζει την απόλυτη ευτυχία και περιμένει πώς και πώς να έρθει στο κτήμα τους ο πελαργός.«Είναι αλήθεια και είμαι ευτυχισμένος. Δεν θέλω όμως να πω κάτι παραπάνω» μας είπε ο Αντώνης Μπέης επιβεβαιώνοντας την ευχάριστη είδηση. Ωστόσο, ο γοητευτικός άντρας δεν θέλησε να μας αποκαλύψει το φύλο του παιδιού. Προς το παρόν, λοιπόν, μαζί με τη σύντροφό του περιμένουν το παιδάκι τους, ενώ συνεχίζουν να απολαμβάνουν τις φυσικές ομορφιές του τόπου τους.
Αλλωστε, το καλοκαίρι ο Αντώνης είχε δηλώσει στην «Espresso» ότι «προς το παρόν αυτό που με απασχολεί είναι να δημιουργήσω μια δική μου επιχείρηση, κάτι που να έχει σχέση με διασκέδαση και κοινωνικές επαφές», εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία του να κάνει γνωστές τις ομορφιές του τόπου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: