ΣΙΝΕ

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Με €100.000 έληξε το ροζ σκάνδαλο

ΜΕ ΚΑΤΑΒΟΛΗ αποζημιώσεων πέραν των100 χιλιάδων ευρώ έληξε στη Λάρνακα η δικαστική διαμάχη γυναίκας εναντίον γνωστού πολιτικού προσώπου, τον οποίο κατηγορούσε ότι διατηρούσε μαζί της δεσμό και την εξαπατούσε επί 15 συνολικά έτη. Ο εναγόμενος πολιτικός, ο οποίος αντιμετώπιζε διάφορες κατηγορίες για ζητήματα που προέκυψαν κατά την πολυετή σχέση τους, κατέβαλε μέσω του δικηγόρου του την επιταγή με το ποσό της αποζημίωσης. Επίσης, κατέβαλε και όλα τα έξοδα για δύο υπο- θέσεις λιβέλλου από μέρους του εναντίον της ενάγουσας, όταν ανέλαβε για κάποιο διάστημα πολιτειακά καθήκοντα. Μετά την πιο πάνω εξέλιξη,ηνομικήυπόθεσηαποσύρθηκεωςεξω- δίκως διευθετηθείσα και ο δικηγόρος της ενά- γουσας ειδοποίησε σχετικά το Δικαστήριο.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της υπόθεσης η ενάγουσα προσκόμισε στο Δικα- στήριο Λάρνακας μέσω του δικηγόρου της μια ταξιδιωτική χειραποσκευή, στην οποία υπήρχαν εσώρουχα, πιτζάμες, πουκάμισα και άλλα είδη ιματισμού, προκειμένου να στηρίξει τον ισχυρισμό της ότι ο εναγόμενος ζούσε μαζί της σε μεγάλα χρονικά διαστήματα κατά την περίοδο της σχέσης τους. Η αγωγή κατά του

πολιτικούκατατέθηκετοΜάρτιοτου2007.Ωστόσο, λίγο καιρό μετά και αφότου ο πολιτικός ανέλαβε σημαντικά καθήκοντα, κίνησε εναντίον της ενάγουσας δύο αγωγές λιβέλλου.

Τελικά η ακρόαση της υπόθεσης άρχισε στις 14 Δεκεμβρίου το 2010 και συνεχίστηκε στις 28 Φεβρουαρίου του 2011. Ωστόσο, εκείνη τη μέρα ένα πρόβλημα υγείας του δικηγόρου του εναγόμενου δεν άφησε τη διαδικασία να ολοκληρωθεί. Προτού φθάσει η νέα ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης, ο εναγόμενος πολιτικός ειδοποίησε μέσω τουδικηγόρουτουγιατηνπρόθεσήτουνα καταβάλει αποζημιώσεις προς την ενάγουσα για να κλείσει η υπόθεση.

Αξίζει να αναφερθεί πως η ενάγουσα έχει στην κατοχή της φορολογικές δηλώσεις του πολιτικού και αποδείξεις εταιρείας ηλεκτρικών συσκευών, για τις συσκευές που αγόρασαν προκειμένου να εξοπλίσουν εξοχική κατοικία στην επαρχία Λάρνακας, όπου συναντούνταν, για να υποστηρίξει ότι της υποσχόταν να την νυμφευτεί. Ακόμα φωτογραφίες και αεροπορικά εισιτήρια από διακοπές που πέρασαν μαζί στο εξωτερικό, ή νυκτερινά κέντρα, στα οποία μετέβαιναν μαζί.
Δείτε περισσότερα θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: