ΣΙΝΕ

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Α.Ε.Π. Βατολάκκου - Καμβ. Δεσκάτης 1-1 (0-0) 6η αγωνιστική

Σάββατο 15/10/2011
Γήπεδο Βατολάκκου
Χωρίς νικητή έληξε το ματς στο Βατόλακκο για την 6η αγωνιστική της Α' κατηγορίας, ανάμεσα στην τοπική Α.Ε.Π. και τον Καμβουνιακό Δεσκάτης.
Μοιρασμένος ο αγώνας, που πραγματοποιήθηκε σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο μετά από συνεχή βροχόπτωση, παρακολουθήσαμε ένα μέτριο, μέχρι κακό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να μην έχουν καλή απόδοση, πρόσφεραν μέτριο θέαμα με λίγες φάσεις στις εστίες των δύο ομάδων.
Δίκαιο το αποτέλεσμα του αγώνα, αν και θα μπορούσε με λίγη τύχη η ομάδα της Δεσκάτης να αποδράσει από το Βατόλακκο με τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Οι σημαντικότερες φάσεις:
α' ημίχρονο
12' καλό σουτ του Ι. Σωτήρη, μπλόκαρε ο Τσακστάρας.
18' σουτ του Ντεμάι, μπλόκαρε σταθερά ο έμπειρος γκολκίπερ Αθανασόπουλος.
44' καλή η προσπάθεια του Μπαλντούμη, που έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί παραθυράκι του Αθανασόπουλου.
β' ημίχρονο
48' καλή συνεργασία Μπαλντούμη-Τσιάτσιου, με πάσα του τελευταίου στην περιοχή της Δεσκάτης και τον Αθανασόπουλο να προλαβαίνει να κλέψει την μπάλα από τα πόδια του Δ. Τζήκα.
57' άψογη κάθετη πάσα του Μπαλντούμη στον Τσιάτσιο, που με τακουνάκι έσπασε την μπάλα στον Ντεμάι στην περιοχή και με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασόπουλου 1-0.
Το γκολ του Ντεμάι
60' από καλή θέση ο Παπατσάνης σούταρε άουτ.
73' σουτ του Ι. Σωτήρη από πλάγια θέση, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Τσακστάρα και κατέληξε άουτ.
77' λάθος μεταβίβαση στο κέντρο του γηπέδου από ποδοσφαιριστή της γηπεδούχου ομάδας, εκμεταλλεύθηκε ο Παπατσάνης που τροφοδότησε από δεξιά τον Πιτιλάκο, η σέντρα στην περιοχή, ο Ι. Σωτήρης έκανε ένα εντυπωσιακό ψαλίδι, αλλά ο Τσακστάρας εξίσου εντυπωσιακά απέκρουσε κυριολεκτικά σωτήρια πάνω από την γραμμή της εστίας του.
78' σέντρα του Παπατσάνη στο δεύτερο δοκάρι, ο Πιτιλάκος ανενόχλητος πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Διαιτησία: Μωυσιάδης, Στεργιόπουλος, Μπαμπάτζης (ΕΠΣ Γρεβενών).
Α.Ε. Ποντίων Βατολάκκου: Τσακστάρας, Εμπρικίδης, Σάλλο, Καραγκιόζης, Θ. Τζήκας, Κοτζατίσογλου, Μπαλντούμης (68' Παπαδόπουλος), Φαλτάκας, Δ. Τζήκας (79' Μαγιάννης), Ντεμάι (86' Ζούρτος), Τσιάτσιος.
Καμβ. Δεσκάτης: Αθανασόπουλος, Κούτρας, Ράτζας Αθ., Αντωνίου, Παπακων/νος, Γκουγκουγιάννης (46' Πιτιλάκος), Κακούσιος, Σωτήρης Ι., Σωτήρης Κ., Παπατσάνης, Ράτζας Κ. (50' Λαγιοκαλάς).
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τον αγώνα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: