ΣΙΝΕ

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Π. Ν. Ποντινής - Α.Ε.Π. Βατολάκκου 2 - 4 (1-1) 5η Αγωνιστική

ΚΥΡΙΑΚΗ 09/10/2011
Γήπεδο Ποντινής
Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα του Βατολάκκου, μέσα στη δυνατή έδρα της Ποντινής. 
Πολύ καλός αγώνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο γήπεδο της Ποντινής, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν καλό θέαμα στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.
Μοιρασμένο το πρώτο μέρος του αγώνα, βρήκε τις δύο ομάδες
ισόπαλες με σκορ 1-1, με τους φιλοξενούμενους να είναι λίγο καλύτεροι.
Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Βατολάκκου είχε τον πρώτο λόγο, εκμεταλλεύτηκε τις αδυναμίες των γηπεδούχων, πέτυχε άλλα τρία τέρματα και πήρε δίκαια τους 3 βαθμούς της νίκης.
Οι γηπεδούχοι μείωσαν στις καθυστερίσεις με πέναλτι και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό σκορ σε 2-4.
το γκολ του Ντεμάι
ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ
α' ημίχρονο
4' καλοχτυπημένο φάουλ του Καραγιάννη, με εκπληκτική απόκρουση ο Τσακστάρας έβγαλε την μπάλα κόρνερ.
6' έπειτα από κακή συνεργασία των παικτών της Α.Ε.Π., ο Ταραμάνης δέχτηκε την μπάλα και με ατομική προσπάθεια κινήθηκε προς την περιοχή και με εύστοχο σουτ έκανε το 1-0 για την ομάδα του.
11' καλό σουτ του Ντεμάι, μπλόκαρε ο Αραβόπουλος.
20' σέντρα του Φαλτάκα στην περιοχή των γηπεδούχων, ο Τσιάτσιος από καλή θέση δεν κατάφερε να νικήσει τον Αραβόπουλο που μπλόκαρε σταθερά.
24' πάσα του Φαλτάκα στον Μπαλντούμη, πολύ καλή η σέντρα του, βρήκε τον Τσιάτσιο στην περιοχή, η προσπάθεια με το τακουνάκι αυτή τη φορά, μπλόκαρε όμως ο τερματοφύλακας της τοπικής ομάδας.
29' ο Σαρβανίδης από πλάγια δεξιά, έκανε καλή ενέργεια, σέντρα σουτ, αλλά κανείς δεν βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και κατέληξε άουτ.
31' φάση διαρκείας και σύγχυση στην περιοχή της Ποντινής έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, κανείς όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την φάση και οι γηπεδούχοι απομάκρυναν όπως - όπως.
40' δυνατό σουτ του Κοτζατίσογλου, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Αραβόπουλος.
42' κάθετη πάσα του Μπαλντούμη στον Κοτζατίσογλου που κινήθηκε ταχύτατα, μπήκε στην περιοχή της Ποντινής, έκανε το πλασέ, η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.
β' ημίχρονο
53' φάουλ που εκτέλεσε ο Μπαλντούμης λίγο έξω από την περιοχή, ο Αραβόπουλος απέκρουσε, στην επαναφορά ο Ντεμέι, όπου με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 1-2.
55' έξοχη πάσα του Τσιάτσιου στον Μπαλντούμη, δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το παραθυράκι της εστίας του Αραβόπουλου.
64' πολύ καλό σουτ του Ι. Σαρβανίδη, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
79' δυνατό αριστερό σουτ του Γ. Καραγιάννη, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Τσακστάρα.
82' πάσα του Ντεμάι στον Τσιάτσιο που βγήκε από δεξιά, έκανε καλό σουτ στην εστία των γηπεδούχων στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα 1-3.
89' πάσα του Σάλλο στον Μαγιάννη που πέρασε και τον τερματοφύλακα της Ποντινής και με πλασέ δεν δυσκολεύθηκε να κάνει το 1-4 για την ομάδα του.
90+2 πέναλτι που κέρδισαν οι γηπεδούχοι από ανατροπή ποδοσφαιριστή στην περιοχή της Α.Ε.Π., εκτέλεσε με επιτυχία ο Ταραμάνης και μείωσε σε 2-4.


Άριστη η διαιτησία του κ. Καραλιόλιου και των βοηθών του Ρίγκου και Ράτζα της Ε.Π.Σ. Γρεβενών.
Π. Ν. Ποντινής: Αραβόπουλος, Α. Σαρβανίδης (77' Ν. Γεωργιάδης), Αποστόλου, Μακρυγιάννης, Παπαγρηγορίου, Γκοντοβάς, Κορδωτός (46' Παναγιωτίδης), Ι. Σαρβανίδης, Ταραμάνης, Γ. Καραγιάννης, Δ. Γεωργιάδης (60' Ι. Καραγιάννης).
Α.Ε. Ποντίων Βατολάκκου: Τσακστάρας, Εμπρικίδης (80' Κεντεποζίδης), Σάλλο, Καραγκιόζης, Θ. Τζήκας, Κοτζατίσογλου, Μπαλντούμης (82' Μαγιάννης), Φαλτάκας, Δ. Τζήκας, Ντεμάι, Τσιάτσιος (86' Δ. Γεωργιάδης).


Δείτε περισσότερες φωτο από τον αγώνα...






























































































το γκολ του Τσιάτσιου




το πέναλτι της Ποντινής
Δείτε περισσότερα θέματα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: