ΣΙΝΕ

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Πληρώνουμε και τα ...γαμησιάτικα του δημοσίου για αγορά προφυλακτικών!!!

141 ευρώ για αγορά προφυλακτικών σε δυο νοσοκομεία!!!
Στα όρια της κωμωδίας κινούνται πολλές από τις αποφάσεις δημοσίων λειτουργών που δημοσιεύονται το τελευταίο διάστημα στη «Διαύγεια».
Η κυβέρνηση, στην προσπάθεια της να συμμαζέψει το τεράστιο μπάχαλο που επικρατεί στις προμήθειες των δημοσίων οργανισμών, υποχρεώνει (πλέον) τους επικεφαλής, εκτός των άλλων, και των νοσοκομείων να
δημοσιοποιούν ακόμη και αποφάσεις που σχετίζονται με την αγορά προφυλακτικών.
Οπως προκύπτει από έγγραφα που φιλοξενούνται στη «Διαύγεια», υπάρχει απόφαση του διευθυντή της Νομαρχιακής Μονάδας Υγείας Ηρακλείου σύμφωνα με την οποία εγκρίνεται το ποσό των 53,79 ευρώ για την προμήθεια τεσσάρων κουτιών προφυλακτικών.
Ανάλογη απόφαση έχει λάβει στίς 10/6/2011 και ο διοικητής του νοσοκομείου Ρόδου κ. Γιάννης Δασκακάκης. «Εγκρίνουμε τη δέσμευση πίστωσης, ύψους 87,68 ευρώ, για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος πίστωσης εξόδων του Φορέα 01 του νοσοκομείου, για την προμήθεια προφυλακτικών από την εταιρεία Ιατροκάλ ΕΠΕ», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Για άγνωστους λόγους, η απόφαση που έχει ληφθεί από τον διευθυντή της Νομαρχιακής Μονάδας Ηρακλείου ανακλήθηκε, όπως προκύπτει από νεότερη ανακοίνωση στη «Διαύγεια».
Ανεξάρτητα» όμως, από το τυπικό της διαδικασίας που, είναι αλήθεια, δημιουργεί τεράστια προβλήματα στην αποτελεσματικότητα των κρατικών λειτουργών, αξίζει να επισημανθεί ότι το κόστος που έχει προϋπολογιστεί για την αγορά τεσσάρων κουτιών προφυλακτικών είναι πολλαπλάσιο της τιμής που κοστίζουν στη λιανική.
Το άρθρο στην έντυπη έκδοση του σημερινού Πρώτου Θέματος..

1 σχόλιο:

Δημοσθένης Βαμβακάς είπε...

τα θελουνε για να εξετάζουν τις γυναίκες μην γινόμαστε κ εμείς κάφροι έλεος...όσο για την υπερτιμολόγηση ναι π΄ρεπει να ελεχθεί...ο τίτλκος παραπέμπει αλλού...