ΣΙΝΕ

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Κερ. Μεγάρου Α.Ε.Π. Βατολάκκου 0-4 (0-1) 10η Αγωνιστική

Σάββατο 12/11/2011
Γήπεδο Μεγάρου
Ξέσπασε η Α.Ε.Π...
Την καλύτερη της εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα του Βατολάκκου στο φετινό πρωτάθλημα!!!
Αν και αγωνίστηκε με αρκετές ελλείψεις στο βασικό της σχήμα, οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Π. παρουσίασαν πραγματικά ένα καταπληκτικό σύνολο, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, καθώς επικράτησαν άνετα του τοπικού Κεραυνού Μεγάρων με σκορ 0-4.
Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, με καλή κυκλοφορία της μπάλας και σωστή ανάπτυξη, δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να αμφισβητήσουν την διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες.
Αναλυτικά:



α' ημίχρονο
2' φάουλ με εκτελεστή τον Μπαλντούμη, απ' ευθείας, ελάχιστα άουτ.
5' σουτ του Παπαδόπουλου βρήκε σε σώμα και κατέληξε σε κόρνερ, καθώς η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καλύβα.
29' κάθετη πάσα του Ντεμάι στον Γεωργιάδη που μπήκε στην περιοχή και με πλασέ άνοιξε το σκορ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα 0-1.
36' καλό σουτ του Καραγκιόζη,, πέρασε λίγο άουτ.
42' σουτ του Τσιάτσιου δεν βρήκε στόχο.

β' ημίχρονο
53' καλή ενέργεια του Κοτζατίσογλου από τα αριστερά να βγάζει πάσα στον Ντεμάι, από καλή θέση το σουτ, πέρασε ελάχιστα άουτ.
61' καλό σουτ του Τσιάτσιου, με υπερένταση ο Καλύβας έβγαλε σε κόρνερ.
64' καλό σουτ του Παπαδόπουλου έξω από την περιοχή, ο Καλύβας με έξοχη απόκρουση, έβγαλε στην κυριολεξία την μπάλα από το παραθυράκι της εστίας του.
67' σέντρα του Μπαλντούμη στην περιοχή του Κεραυνού εκμεταλλεύτηκε ο Ντεμάι και με πλασέ έκανε το 0-2 για την ομάδα του.
71' πλασέ του Γεωργιάδη από θέση τετ-α τετ, απέκρουσε ο Καλύβας.
75' σουτ του Παπαδόπουλου κατέληξε στα δίχτυα του Καλύβα 0-3.
77' έξοχη πάσα του Τσιάτσιου στον Γεωργιάδη, ο οποίος απέφυγε δύο ποδοσφαιριστές του Κεραυνού και με πλασέ έκανε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα γράφοντας το τελικό 0-4.
90' σουτ του νεαρού Κύρου, σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι του Καλύβα και κατέληξε άουτ.
Διαιτησία: Δροβατζήκας, Στεργιόπουλος, Γκόλιας (ΕΠΣ Γρεβενών).
Κερ. Μεγάρου: Καλύβας, Τσιοπλής Ι., Χρυσής, Βασιλόπουλος Κ., Καραπάς, Χαχάνης, Βασιλόπουλος Αλ., Φασούλας, Καρανάσιος, Λούζιας, Τσιαμπίρης.
Α.Ε.Π. Βατολάκκου: Τσακστάρας, Εμπρικίδης, Καραγκιόζης, Σάλλο, Μπαλντούμης, Κοτζατίσογλου, Ζούρτος (78' Καραπάς Θ.), Παπαδόπουλος Κ. (Καραπάς Ν.), Γεωργιάδης (77' Κύρου), Τσιάτσιος, Ντεμάι.
Δείτε περισσότερες φωτο από τον αγώνα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις