ΣΙΝΕ

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΑΕΠ Βατολάκκου - Κερ. Ιττέας (1-0) 1-2

Πρωτάθλημα Α' ΕΠΣ Γρεβενών
Σάββατο 5/11/2011
Γήπεδο Βατολάκκου
Δεν τα κατάφερε η Α.Ε.Π..
Την ήττα γνώρισε μέσα στο γήπεδό της η Α.Ε.Π. από τον Κεραυνό Ιττέας.
Με σημαντικές απουσίες παρατάχθηκαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, προσφέροντας μέτριο θέαμα, καθώς είχαν από ένα ημίχρονο με την Α.Ε.Π. στο πρώτο να παίρνει προβάδισμα στο σκορ στο 39ο λεπτό μετά από εκτέλεση πέναλτι του Κοτζατίσογλου και τους φιλοξενούμενους στο δεύτερο μέρος με μεγάλους πρωταγωνιστές τον Βρόικο και τον Νικολαΐδη να κάνουν την μεγάλη ανατροπή μέσα σε τρία λεπτά, σκοράροντας στην εστία του Τσακστάρα στο 70ο και 82ο λεπτό.
Αναλυτικά: 

α' ημίχρονο
2' πάσα του Νικολαΐδη στο Βλάχο, το πλασέ του σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Τσακστάρα.
22' η πάσα του Μπαλντούμη στον Φαλτάκα μέσα στη μικρή περιοχή δεν καρποφόρησε, καθώς το πλασέ του τελευταίου απέκρουσε σωτήρια ο Ζιώγας.
38' κεφαλιά του Φαλτάκα από το ύψος της μικρής περιοχής, ο Ζιώγας για δεύτερη φορά έσωσε την εστία του καθώς απέκρουσε και απομάκρυνε την μπάλα.
39' μετά από κάθετη πάσα του Γεωργιάδη στον Μπαλντούμη ο οποίος μπήκε στην περιοχή, δέχτηκε μαρκάρισμα και ανατράπηκε από αμυντικό της φιλοξενούμενης ομάδας. Σωστά ο διαιτητής του αγώνα κ. Καραλιόλιος υπέδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κοτζατίσογλου, που ήταν εύστοχος στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά γωνία του Ζιώγα 1-0.
β' ημίχρονο
57' πάσα του Νικολαΐδη στο Νατσιόπουλο, παράλληλη σέντρα στον Βρόικο μέσα στην περιοχή, ο οποίος δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί.
73' απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ με τον Μανουσαρίδη, η μπάλα λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τσακστάρα.
78' δυνατό σουτ του Νικολαΐδη κατέληξε στα δίχτυα του Τσακστάρα 1-1.
82' ο Βρόικος βρήκε στην περιοχή τον Νικολαΐδη, ο οποίος με πλασέ διπλασίασε το σκορ για την ομάδα του 1-2.
Διαιτησία: Καραλιόλιος, Ρίγκος, Σιούμπουρα (ΕΠΣ Γρεβενών).

Α.Ε.Π. Βατολάκκου: Τσακστάρας, Εμπρικίδης, Καραγκιόζης, Φαλτάκας, Τζήκας Θ., Μπαλντούμης (85' Γεωργούλας.), Κοτζατίσογλου , Παπαδόπουλος Κ., Τζήκας Δ. (85' Κύρου), Γεωργιάδης (46'Τσιάτσιος), Ντεμάι.
Κερ. Ιττέας: Ζιώγας, Βρόικος, Παλημάρκος, Μανουσαρίδης, Βλάχος (69' Μπαλιάκας), Κίσσας, Νικολαΐδης, Τσιφτσής, Δασκαλόπουλος, Τέγος (90 Παπαηλίας), Νατσιόπουλος.
 Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες από τον αγώνα...















Δεν υπάρχουν σχόλια: