ΣΙΝΕ

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Α.Ε.Π. Βατολάκκου - Α.Ο. Σειρήνα 1-2 (1-0) (11η Αγωνιστική)

Σάββατο 19/11/2011
Γήπεδο Βατολάκκου
Ακόμη ένα άτυχο αποτέλεσμα έφερε η 11η αγωνιστική για την ομάδα του Βατολάκκου, που κατάφερε να ηττηθεί μέσα στο γήπεδό του, από την ουραγό της βαθμολογίας Α.Ο. Σειρήνα.
Όλοι πιστεύαμε ότι θα είχαμε ένα άνετο και νικηφόρο παιχνίδι με τη Σειρήνα, αλλά
αποδείχθηκε το αντίθετο, διότι οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν πιο τυχεροί και ήταν αυτοί που πήραν τους 3 βαθμούς της νίκης.
Η ομάδα του Βατολάκκου ξεκίνησε δυνατά, κατάφερε να προηγηθεί από νωρίς στο σκορ, δημιούργησε  κάποιες φάσεις, είχε τον πρώτο λόγο, αλλά η έλλειψη σοβαρότητας και ο χαλαρός ρυθμός που είχε στο μέτριο χωρίς ουσία παιχνίδι, έφερε και το ανάλογο αποτέλεσμα, απέναντι σε έναν αδύναμο θεωριτικά αντίπαλο.
Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα 
α' ημίχρονο
6' ο Τσιάτσιος τροφοδότησε τον Παπαδόπουλο που κινήθηκε από τα δεξιά, έβγαλε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Καραγκιόζης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κόκκινου 1-0.
30' ο Σιούμπουρας δέχθηκε πάσα έξω από την περιοχή και με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.
42' απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ με τον Γ. Τσιάτσιο, ο Κόκκινος με εκπληκτική απόκρουση έβγαλε την μπάλα κόρνερ.
β' ημίχρονο
65' σουτ του Ντεμάι πέρασε άουτ.
67' ο Τσιάτσιος από δεξιά επιχείρησε πλασέ, η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι, χτύπησε στο δοκάρι, την επαναφορά ο Γεωργιάδης, πήρε την κεφαλιά, σημαδεύοντας για δεύτερη φορά το οριζόντιο δοκάρι του Κόκκινου.
71' γρήγορη αντεπίθεση με τον Φαρμάκη να φεύγει από δύο αντιπάλους του, έκανε το πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα στα δίχτυα του Τσακστάρα και 1-2.
73' παράλληλο σουτ του Τσιάτσιου, η μπάλα πέρασε ελάχιστα από το δεξι κάθετο δοκάρι άουτ.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Λέκας, με βοηθούς τον Ράτζα και Ντόλια της Ε.Π.Σ. Γρεβενών.
Α.Ε.Π. Βατολάκκου: Τσακστάρας, Εμπρικίδης, Καραγκιόζης, Σάλλο, Μπαλντούμης, Τζήκας Θ., Ζούρτος, Παπαδόπουλος Κ., Γεωργιάδης, Τσιάτσιος, Ντεμάι.
Α.Ο. Σειρήνα: Κόκκινος, Μπαζάκας Χ., Ασλανίδης Χ., Κούσκουρας, Τσιάτσιος Ι., Φαρμάκης, Μπέλος, Γρίδας, Νικολαίδης Η., Σιούμπουρας (79' Καρεπίδης).
http://vatolakkiotis.blogspot.com
Δείτε τα αποτελέσματα από τους αγώνες ΕΔΩ
Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα...
































Δεν υπάρχουν σχόλια: