ΣΙΝΕ

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Πυρσός Γρεβενών - Νίκη Αγκαθιάς 4-0 (1-0)

Μεγάλη νίκη σημείωσε ο Πυρσός Γρεβενών, ο οποίος επικράτησε με σκορ 4-0 της Νίκης Αγκαθιάς στο ΔΑΚ Γρεβενών.
Σκορ που θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, αν οι ποδοσφαιριστές του Πυρσού ήταν πιό αποτελεσματικοί στην τελική τους προσπάθεια, γεγονός που τα τρία από τέσσερα γκολ να μπαίνουν στην επανάληψη του αγώνα.
Στο 10' ο Μπόλλος έβγαλε κάθετη πάσα στον Μπλάντο, ο οποίος με πλασέ έκανε το 1-0.
Η Νίκη στη μοναδική φορά που απείλησε αισθητά την εστία του Μακρή, ήταν στο 44' ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, με τον Ζάρδαλη να πλασάρει πάνω στον τερματοφύλακα του Πυρσού αποκρούοντας σε κόρνερ. Στην εκτέλεση του κόρνερ ο ίδιος παίκτης πήρε την κεφαλιά , αλλά ο τερματοφύλακας του Πυρσού, δεν του επέτρεψε να  φέρει το ματς στα ίσα. 
Στο 50' με κεφαλιά ο Γκέτσιος διπλασίασε σε
2-0. 

Στο 75' έξοχη πάσα του Μπλάντου στον Χαραλαμπίδη, σουτ βολίδα έξω από την περιοχή έκανε το σκορ 3-0 και στις καθηστερήσεις ο Πολύζος από το κέντρο του γηπέδου, κρέμασε τον Κύρου βάζοντας τον επίλογο στην αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής.

Η άσχημη στιγμή του αγώνα ήταν ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή του Πυρσού Τσαρτσαρή, που υπέστη κάταγμα κλείδας και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο...
Διαιτησία: Πουλημάς, Μπαλής, Διαμαντής (Κέρκυρα).
ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Μακρής, Τσαρτσαρής (37' Μπόζιαρης), Μπούκας, Γκέτσιος, Κοτζατίσογλου, Γεωργίου, Χαραλαμπίδης, Τζερεμές (78' Πολύζος), Μπόλος (67' Κυριακίδης), Δούμας Ηλ., Μπλάντος.
ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ: Κύρου, Μπουκλάς (67' Αραμπατζής), Κωνσταντάκος Φ., Κίτσας, Μηλιώτης, Τόζογλου, Κούκλης, Κωνσταντάκος Λ.(52' Ρογγότης), Ηλιάδης, Ζάρδαλης, Ταραποσος (67' Χατζόπουλος).
Δείτε περισσότερες φωτο από τον αγώνα...



















Δεν υπάρχουν σχόλια: