ΣΙΝΕ

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Δ΄ Εθνική... Το τρίτο ημίχρονο

Κοζάνη: Βγάζει... φωτιές!
Παιχνίδι με παιχνίδι η Κοζάνη γίνεται όλο και καλύτερη και δείχνει ικανή για πολλά πράγματα. Δίκαια αρκετοί την χαρακτήριζαν ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο στην Football League 2.
Η Κοζάνη, την Κυριακή επικράτησε με 4-0 της Νίκης Αγκαθιάς και έτσι έφτασε τα 15 (!) γκολ σε 5 αγώνες. Κάτι εντυπωσιακό, αφού αυτό σημαίνει ότι ανά αγώνα σκοράρει 3 (!) τέρματα.
Στον σύλλογο, άπαντες είναι ικανοποιημένοι, αφού εκτός από την επίθεση... φωτιά, η ομάδα λειτουργεί άψογα και στο αμυντικό κομμάτι. Χαρακτηριστικό είναι ότι έχει δεχτεί μόλις 2 γκολ φέτος...
 

Βατερό: Ολα ανοιχτά για Αλλαγές!!!
Στον Εθνικό Βατερού το κλίμα δεν είναι καλό. Η ομάδα σε 5 παιχνίδια που έχει δώσει έχει πάρει μόλις μία νίκη και όπως γίνεται αντιληπτό, τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά.
Απο ώρα σε ώρα θα υπάρξουν νεότερα και πολλά ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Ισως γίνουν στον σύλλογο αλλαγές για το καλό της ομάδας.
Μιλήσαμε με τον προπονητή Γιάννη Γεωργιάδη και εκείνος είπε: "Δεν είναι καλό να μιλήσουμε αυτή τη στιγμή. Θα υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες μέρες. Οτι και να πούμε μπορεί να μην έχει νόημα".

Καστοριά: Υπέβαλλε παραίτηση ο Τσέλλιος
Tην παραίτηση του υπέβαλλε ο προπονητής της Καστοριάς ο Νίκος Τσέλλιος. Μετά την βαριά ήττα εντός έδρας ήττα από την Αλεξάνδρεια, ο Ελληνας κόουτς ανακοίνωσε την απόφαση του και πλέον στον σύλλογο "κοιτούν" την επόμενη... μέρα!
Ο ίδιος με δηλώσεις του τόνισε στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό Αντέννες fm: "Η συνολική εικόνα μας είναι πέρα για πέρα άσχημη σε όλα τα επίπεδα. Υπάρχει απογοήτευση για το τελικό αποτέλεσμα και εγώ προσωπικά έχω μεγάλο μερίδιο ευθύνης της ήττας αυτής
Δηλώνω δημόσια την παραίτηση μου, καθώς ενημέρωσα τον πρόεδρο, ότι δεν μπορώ να συνεχίσω. Θεωρώ ότι η απομάκρυνση μου θα είναι ευεργετική σε πολλούς τομείς.
Επιχειρώντας να εξηγήσει το τι συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο, σημείωσε: Ήρθαν τα πάνω κάτω. Δεν το περιμέναμε, ήταν σαν να μην βγήκαμε ποτέ στο γήπεδο στην επανάληψη. Όλα μας πήγαν στραβά και δεν μας βγήκε τίποτα από αυτά που σχεδιάσαμε. Τιμωρηθήκαμε από τα λάθη μας και δεχθήκαμε την ισοφάριση και στην συνέχεια "καταρρεύσαμε" και φτάσαμε σε αυτό το σκορ".
Τέλος και ο Κεφαλίδης
Στην Καστοριά υπάρχουν πολλά προβλήματα στον σύλλογο και μετά την παραίτηση του Νίκου Τσέλλιου, γνωστοποιήθηκε και η αποχώρηση του ποδοσφαιριστή Παύλου Κεφαλίδη.
Ο αμυντικός, πήρε αυτή την απόφαση, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που υπάρχουν και όπως γίνεται αντιληπτό, στην ομάδα μένει... κενό.
Ωστόσο, αυτή τη στιγμή, το θέμα που "καίει" την ομάδα είναι να βρεθεί προπονητής...

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας: Στον πάγκο ο Μπρατάλης
Ούτε μία μέρα δεν έμεινε χωρίς προπονητή ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, αφού μετά την αποχώρηση του Σάκη Παγγούρα, η διοίκηση του συλλόγου, ανακοίνωσε την απόκτηση του Πασχάλη Μπρατάλη.
Ο 45χρονος τεχνικός αναλαμβάνει την ομάδα και θα την προετοιμάσει για το ερχόμενο παιχνίδι (εκτός έδρας) με τα Γρεβενά Αεράτα.
Ο κ. Μπρατάλης, στο παρελθόν είχε κάτσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ, ως βοηθός του Αγγελου Αναστασιάδη, ενώ μεταξύ άλλων ήταν προπονητής στο Πανόραμα και το ΠΑΟΝΕ.
Λευκάδια: Τερζής: "Πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι"
Την άποψη του ότι τα Λευκάδια ήταν καλύτερη ομάδα από τη Νάουσα στο μεταξύ τους παιχνίδι την Κυριακή, εξέφρασε ο προπονητής της ομάδας της Ημαθίας, Τόλης Τερζής.
Ο Ελληνας τεχνικός, σε δηλώσεις του ανέφερε χαρακτηριστικά: "Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι. Ατυχήσαμε στο πρώτο 5λεπτο να δεχτούμε γκολ από στημένη φάση. Από κει και πέρα θελήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, γνωρίζοντας ότι η Νάουσα θα κλειστεί για να μην δεχτεί γκολ. Ορισμένοι ποδοσφαιριστές όταν δεν ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις, είναι χαρούμενοι. Οι δικοί μου ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια είναι στεναχωρημένοι.
Πιστεύω ότι η ομάδα μου ήταν πολύ καλύτερη από τη Νάουσα η οποία το μόνο που έκανε ήταν να αμύνεται για 90'. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, και την Κυριακή έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι".

Ακαδημία Πλαταμώνα: "Παιχνίδι με παιχνίδι καλύτεροι"
Την δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα πήρε η Ακαδημία Πλαταμώνα. Μετά τις δύο ισοπαλίες τις δύο πρώτες αγωνιστικές, στην Ακαδημία, έχουν πατήσει... γκάζι.
Η αρχή είχε γίνει με την Αστραπή Μεσοποταμίας (εντός έδρας 5-0) και την περασμένη Κυριακή η ομάδα επικράτησε του Περδίκκα (εκτός έδρας 3-0).
Κοινό στοιχείο; Τα μεγάλα σκορ και αυτό δείχνει ότι ο σύλλογος, έχει λύσεις και δεν έχει κανένα πρόβλημα στο σκοράρισμα, σε αντίθεση με τα όσα έδειχνε τις πρώτες 2 αγωνιστικές.
Μάλιστα, στον σύλλογο τονίζουν ότι "παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα θα γίνει καλύτερη. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και οι καλύτερες εμφανίσεις θα έρθουν".

Κάστωρ: "Να συνεχίσουμε έτσι"
Ασταμάτητος δείχνει πως είναι ο Κάστωρ ο οποίος πήρε την 4η σερί του νίκη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα επικράτησε στην έδρα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και κατάφερε να φτάσει τους 13 βαθμούς, ούσα έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας με 13 βαθμούς.
Οπως γίνεται αντιληπτό, η ψυχολογία όλων είναι στα ύψη, ωστόσο το τεχνικό τιμ τονίζει ότι "πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι για το καλύτερο που μπορούμε".
Με αυτό τον τρόπο, άπαντες θέλουν να κρατήσουν χαμηλούς... τόνους εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Νάουσα: Αργυρίου: "Θα πιάσουμε την πρώτη θέση"
Ο προπονητής της Νάουσας, Βασίλης Αργυρίου, μετά το τέλος του αγώνα στην έδρα των Λευκαδίων (1-1) τόνισε: "Θα δώσω συγχαρητήρια στη διοίκηση των Λευκαδίων για τη φιλοξενία και στους φιλάθλους για τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό που επέδειξαν, αφού δεν εξετράπη κανείς. Το επίπεδο ήταν εξαιρετικό. Στον αγωνιστικό τομέα, το σκορ αδικεί την ο μάδα μου. Θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι με τις δυο πολύ καλές φάσεις του Μανδάλη . Ήταν ένα παιχνίδι που ελέγχαμε χωρίς να μας δημιουργήσει ούτε μια ευκαιρία ο αντίπαλος, δώσαμε την υπεροχή στο κέντρο , για να δημιουργήσουμε κενά και να χτυπήσουμε στις αντεπιθέσεις. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Θεωρώ ότι η Νάουσα θα είναι μια πολύ σκληρή ομάδα που δύσκολα μπορεί να κερδίσει κανείς. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα πιάσουμε την πρώτη θέση. Θέλουμε τη βοήθεια όμως των φιλάθλων μας. Η διοίκηση προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει αυτό το καμάρι της πόλης. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Να στηρίξει τα παιδιά, τη διοίκηση. Την Κυριακή πρέπει να έρθουν οι φίλαθλοι στο γήπεδο. Δεν είναι η ομάδα του Αργυρίου ή του Σαμαρά. Είναι η ομάδα όλης της πόλης".

Δείτε περισσότερα θέματα 
alfa-radio-89fm
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: