ΣΙΝΕ

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ο σύζυγος της Μπακογιάννη, Ισίδωρος Κούβελος, ο "βουλευτής" με το 1 εκατ.

Μύθος τελικά η ιστορία του εκατομμυριούχου βουλευτή που εφέρετο να έβγαλε σε τράπεζα του εξωτερικού τον Μάρτιο του 2011, ένα εκατομμύριο ευρώ. Θα θυμάστε πολύ καλά πως όλος αυτός ο σάλος είχε δημιουργηθεί μετά από καταγγελία του προέδρου της Αρχής για την καταπολέμηση μαύρου χρήματος.
Μετά από μία εβδομάδα έντονου θρίλερ και αντιδράσεων που είχαν πάρει πλέον μορφή χιονοστοιβάδας και αναστάτωσε φέρνοντας τα πάνω κάτω σε όλο τον πολιτικό κόσμο, τα δεδομένα ανατρέπονται και τελικά ο αγνοούμενος εκατομμυριούχος δεν είναι βουλευτής αλλά σύζυγος γνωστής βουλευτή.
Σύμφωνα λοιπόν με τελευταίες πληροφορίες, όπως αποκάλυψε ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA σύζυγος βουλευτή είναι αυτός που έβγαλε το 1 εκατομμύριο ευρώ στο εξωτερικό.
Ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος και ο πρόεδρος της αρμόδιας επιτροπής ήδη γνωρίζουν το όνομα.
Μάλιστα, έφτασε και η λίστα του Υπουργείου Οικονομικών με όλα τα πολιτικά πρόσωπα που μετέφεραν στο εξωτερικό το έτος 2011 ποσά μεγαλύτερα των 100.000 ευρώ, στην επιτροπή ελέγχου του «πόθεν έσχες» βουλευτών και στα χέρια του Προέδρου της Βουλής, Φίλιππου Πετσάλνικου.
Σύμφωνα με το zougla.gr o άγνωστος βουλευτής με το 1 εκατομμύριο ήταν τελικά ο γνωστός σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη Ισίδωρος Κούβελος ο οποίος κι εξήγαγε στο εξωτερικό το χρηματικό αυτό ποσό. Ο γνωστός εισοδηματίας- επιχειρηματίας επικεφαλής της Ιππικής Ομοσπονδίας, σύμφωνα με πληροφορίες εξήγαγε τα χρήματα για την αγορά περιουσιακού στοιχείου.
Προηγουμένως, ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος έντονα ενοχλημένος από την τροπή των πραγμάτων ανέφερε σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες πως ο άνθρωπος με το εκατομμύριο δεν είναι ούτε νυν, ούτε πρώην βουλευτής αλλά συγγενικό πρόσωπο. Ο κ. Πετσάλνικος με αυτό τον τρόπο άφησε πλήρως ακάλυπτο τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου και πρόεδρο της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, Παναγιώτης Νικολούδη ο οποίος αν και γνώριζε ότι ο Ισίδωρος Κούβελος ήταν ο «εξαγωγέας» του χρηματικού ποσού εντούτοις μίλησε για βουλευτή.
www.madata.gr

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Ο Ισίδωρος Κούβελος είναι ο μάγκας που τρώει με χρυσά κουτάλια απο την λεγόμενη επένδυση της cosco.....αν ψάξετε θα μάθετε ΠΟΛΛΑ!

Unknown είπε...

Ο Ισίδωρος Κούβελος είναι ο μάγκας που τρώει με χρυσά κουτάλια απο την λεγόμενη επένδυση της cosco.....αν ψάξετε θα μάθετε ΠΟΛΛΑ!