ΣΙΝΕ

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Σεξ μεταξύ στελέχους και εργαζόμενης στα υπόγεια της ΝΔ!

Την τρόικα με την ... Ελλάδα αποφάσισαν να παίξουν στέλεχος της ΝΔ με εργαζόμενη με μπλοκάκι στο κόμμα, 8 η ώρα το πρωί μάλιστα, στο δεύτερο υπόγειο της Συγγρού! Το εν λόγω στέλεχος (μη εκλεγμένο πάντως), φέρεται εδώ και καιρό να είχε επισημάνει τα θέλγητρα της χαριτόβρυτης εργαζόμενης (που δεν απασχολείται ως γραμματέας πάντως) και να την προσέγγισε αναλόγως, έστω και χωρίς... Μνημόνιο και αντίστοιχες δεσμεύσεις.

Σε μια ώρα λοιπόν που δεν υπήρχε ακόμα «ψυχή» στα γραφεία, στέλεχος και εργαζόμενη «εκτονώθηκαν» επί αρκετή ώρα στο δεύτερο υπόγειο, αλλά λογάριασαν χωρίς άλλη εργαζόμενη στη ΝΔ.
Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», αυτή ήταν και η αιτία να αποκαλυφθεί το περιστατικό και να φθάσει μέχρι τον πρόεδρο του κόμματος, ο οποίος έγινε έξαλλος από το sex and politics στη… βάση της ΝΔ στην κυριολεξία. Ο «δράστης» της προσέγγισης με την εργαζόμενη φοβάται βέβαια ότι θα υποστεί άλλου είδους συνέπειες, αλλά το γεγονός ότι υπήρξε απόλυτη συναίνεση και των δύο στην περιπέτειά τους ίσως να τον απαλλάξει από τα χειρότερα, όσον αφορά την αντίδραση Σαμαρά.
Με αυτά και με αυτά όμως άρχισαν να θυμίζουν ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ και ας μην τους φαινότανε. Στο ΠΑΣΟΚ πάλι, κατά δήλωση κορυφαίου υπουργού στο διευρυμένο Πολιτικό Συμβούλιο την Κυριακή, έχουν περάσει εκεί σε… σαδομαζοχιστική φάση. Γιατί πως να εξηγήσεις τη δήλωση- παραδοχή του ίδιου υπουργού ότι «είμαστε και γ....ένοι και δαρμένοι»; Τα κόμματα εξουσίας πάντως δείχνουν τον δρόμο: sex γιατί χανόμαστε! Κάτι θα ξέρουν…
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: