ΣΙΝΕ

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Δήλωσε κόλλημα ο βοηθός του ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ..Aντικαθίσταται από τον Γεωργιάδη

Άρχισαν νωρίς τα όργανα εν όψει του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό!!!
Οι ερυθρόλευκοι διαμαρτυρήθηκαν με κάθε τρόπο για τον ορισμό του βοηθού διαιτητή Πέτρου Τρύφωνα και ο τελευταίος δήλωσε ξαφνικά κόλλημα λόγω τραυματισμού και φυσικά αντικαταστάθηκε.
Βοηθός για τον αγώνα της Κυριακής ορίστηκε ο Γιώργος Γεωργιάδης του συνδέσμου Κοζάνης αλλά όπως φαίνεται ούτε αυτός είναι αρεστός στα
ερυθρόλευκα ΜΜΕ που και πάλι άρχισαν τα δημοσιεύματα εναντίον του συγκεκριμένου βοηθού προσπαθώντας να συντηρήσουν το κλίμα ¨αδικίας!!!¨ που έχουν καλλιεργήσει στου φιλάθλους του Ολυμπιακού.
Φαίνεται πως δεν τους αρκεί το ¨φάγωμα¨ του Κυρου Βασσάρα από πρόεδρο της ΚΕΔ και η τοποθέτηση στην συγκεκριμένη θέση του γνωστού και μη εξαιρετέου κ. Δούρου, ούτε τους αρκεί η ¨μεταγραφή¨ του Σάββα Θεοδωρίδη σε ρόλο κυνηγού διαιτητών.
Στο φετινό ντέρμπι οι ερυθρόλευκοι μπορεί να μην κουβαλήσουν μαζί τους τον ¨στρατό¨που κουβάλησαν στον περσινό κεκλεισμένων των θυρών αγώνα κυπέλλου και να μην επιστρατεύσουν τις Μεταφορές- Μετακομίσεις ¨Κυριάκος¨ αλλά φρόντισαν να δυναμιτίσουν το κλίμα με τα ναζάκια τους περί διαιτησίας. Τα συμπεράσματα δικά σας…
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνεται ότι στον αγώνα Super League ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ της 5.2.12 αντικαθίσταται λόγω εκτάκτου κωλύματος (τραυματισμός) ο βοηθός διαιτητής Τρύφων Πέτρος (ΕΠΣ Δράμας) από τον Γεωργιάδη Γεώργιο (ΕΠΣ Κοζάνης).
Seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: