ΣΙΝΕ

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Γρεβενά Αεράτα - Εθνικός Βατερού 2-0 (0-1)

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και αποφασιστικά στο παιχνίδι, προσπαθώντας να αιφνιδιάσουν τον αντίπαλο, πράγμα που το κατάφεραν, με τον Καραγιάννη στο 2'ο λεπτό να σημαδεύει το κάθετο δοκάρι ου Ακριτίδη. Στο 8' όμως ο ίδιος παίκτης με εκπληκτικό τρόπο, έκανε το 1-0.

Η αποχώρηση του Καραγιάννη στο 22' (μετά από τραυματισμό), είχε ως αποτέλεσμα την αποδυνάμωση της επιθετικής γραμμής των αεράτων. Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και ήρθαν κοντά στην ισοφάριση στο 25' σε σουτ του Τσαλίδη.
Στην επανάληψη ο Εθνικός ήταν πιο αποφασιστικός, πίεσε, αλλά δεν κατάφερε να κάνει κάτι το ουσιαστικό. 
Οι γηπεδούχοι μετά το 57'ο λεπτό πήραν τα ινία του αγώνα, χάνοντας όμως σημαντικές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Βατερού. Ο έμπειρος Στεργιόπουλος ήταν αυτός που έβαλε τη σφραγίδα του δεύτερου τέρματος στο 66', ενώ στο 84' ο αγώνας διακόπηκε μετά από σοβαρό τραυματισμό ποδοσφαιριστή του Εθνικού.
Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα
α' ημίχρονο
2' σουτ του Καραγιάννη σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Ακριτίδη, στην επαναφορά της μπάλας πάλι ο Καραγιάννης, έκανε το πλασέ και απέκρουσε σε κόρνερ ο Ακριτίδης.
8' κάθετη πάσα του Χαματάι στον Καραγιάννη, ο οποίος πλάσαρε από πάνω τον Ακριτίδη που έκανε άστοχη έξοδο.. και 1-0.
14' Καραγιάννης με Χαματάι άλλαξαν την μπάλα, με τον τελευταίο να πλασάρει πάνω στον Ακριτίδη.
25' σουτ του Τσαλίδη, ο Βίδρας με υπερένταση απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ.
β' ημίχρονο
48' απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή με τον Νάννο, η μπάλα χτύπησε το οριζόντιο του Βίδρα και κατέληξε άουτ.
57' ο Χαματάι από καλή θέση πλάσαρε, ο Ακριτίδης μπλόκαρε.
64' λάθος της άμυνας εκμεταλεύτηκε ο Ντινόπουλος, πλάσαρε, αλλά ο Ακριτίδης για ακόμη μιά φορά απέκρουσε.
66' ο Στεργιόπουλος με ατομική προσπάθεια, έφυγε από το κέντρο του γηπέδου, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με σκαφτό πλασέ διπλασίασε για την ομάδα του 2-0.
84'  σοβαρός τραυματισμός και διακοπή του αγώνα για περίπου 10 λεπτά, όταν ο Γιάμαλης συγκρούστηκε με τον Στεργιόπουλο. Ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Βατερού υπέστη κάταγμα στο πόδι και μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, ενώ ο Στεργιόπουλος από πλευράς Αεράτων αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο. Οι δύο ομάδες συνέχισαν με 10 παίκτες, καθώς είχαν πραγματοποιήσει όλες τις αλλαγές.
 
Διαιτησία: Κρητικός, Τασσιόπουλος, Κόκκαλης (Θεσσαλίας). 
 
ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ: Βίδρας, Δημητριάδης, Στεργιόπουλος, Νασιόπουλος, Ντινόπουλος, Χαματάι (70' Χαστάς), Παπακώστας (70' Χαριζόπουλος), Δημόπουλος, Καραγιάννης (22' Αναστασιάδης), Μπαλοδήμος, Λάλλος Π.


ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ: Ακριτίδης, Ουνγιαλίδης, Ταουσιάνης (56' Ελευθεριάδης), Μαντζώλας, Μετικάνος, Τσαλίδης, Σαριόγλου, Μερτζανίδης (63' Γιάμαλης), Ρέβας, Νάννος (76' Μπούκος), Τσιούκρας.
Δείτε τα Αποτελέσματα & Βαθμολογία Δ' Εθνικής 18ης αγωνιστικής ΕΔΩ
Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα..








































Δεν υπάρχουν σχόλια: