ΣΙΝΕ

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ..Δείτε όλα τα εκλογικά κέντρα! Οδηγίες..Που και πως θα ψηφίσουν..

Την Κυριακή 18 Μαρτίου θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη του νέου Προέδρου.
Οι κάλπες στα συνολικά 768 εκλογικά τμήματα θα ανοίξουν στις 09.00 και θα κλείσουν στις 17.00 το απόγευμα.
Όλα τα Μέλη και οι Φίλοι του ΠΑΣΟΚ μπορούν να ψηφίσουν στην Τ.Ο./ Τ.Ε., όπου είναι εγγεγραμμένα.
Εάν κάποιος βρεθεί σε άλλη περιοχή (Τ.Ο.) κατά την ημέρα της ψηφοφορίας, θα μπορεί να ψηφίσει εγγραφόμενος στην Ειδική Κατάσταση, αφού κατά την ψηφοφορία καταθέσει στην Εφορευτική Επιτροπή το Έντυπο 252 (Δήλωση ψηφοφορίας σε διαφορετική Οργάνωση). Ψηφίζουν με την επίδειξη της ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους. Κάθε ψηφοφόρος πληρώνει 2€ για τη συμμετοχή του στην εφορευτική επιτροπή, την ώρα που παραλαμβάνει το ψηφοδέλτιο για να ψηφίσει.
Οι Μετανάστες Μέλη και Φίλοι ψηφίζουν με την επίδειξη της άδειας παραμονής τους. Ειδικά για πολιτικούς πρόσφυγες η συμμετοχή στην ψηφοφορία γίνεται με το ταξιδιωτικό έγγραφο Συνθήκης Γενεύης (Ο.Η.Ε.).
Οι Έλληνες της Διασποράς ψηφίζουν μόνο στις Οργανώσεις που είναι γραμμένοι, με το διαβατήριο ή το Δ.Α.Τ. Ανεξαρτήτως της διαφορετικής ώρας της χώρας στην οποία ζουν, η Εφορευτική Επιτροπή ανοίγει την κάλπη και αποστέλλει το Πρακτικό Εκλογής στις 18.00 έως 20.00 ώρα Ελλάδος της 18-03-12.
Τα ψηφοδέλτια θα είναι δύο. Στο ένα εξ’ αυτών αναγράφεται το όνομα ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Βασιλείου, ενώ το δεύτερο θα είναι λευκό. Επί των ψηφοδελτίων δεν μπαίνει σταυρός.
Ο ψηφοφόρος υπογράφει στον εκτυπωμένο κατάλογο ή την κατάσταση ψηφισάντων, ή στην ειδική κατάσταση νέων εγγεγραμμένων, ότι ψήφισε. Η υπογραφή αποτελεί και απόδειξη, ότι πλήρωσε τα 2 ευρώ.


Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 211 5555600.
Δείτε τη λίστα με όλα τα εκλογικά κέντρα ΕΔΩ.

princeoliver

Δεν υπάρχουν σχόλια: