ΣΙΝΕ

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Ήταν νεκρός τρεις μήνες και δεν τον αναζήτησε κανείς!

Ένα ανείπωτο δράμα κρυβόταν επί τρεις μήνες πίσω από την κλειστή πόρτα ενός διαμερίσματος στο κέντρο της πόλης του Ρεθύμνου. Μέσα, ήταν νεκρός ο 59χρονος ενοικιαστής και κανείς δεν τον αναζήτησε, ώσπου η έντονη δυσοσμία αποκάλυψε τον θάνατό του!
Ο άτυχος μεσήλικας κατοικούσε μόνος και δεν είχε συγγενείς, εκτός από έναν αδελφό, ο οποίος δεν βρίσκεται στο Ρέθυμνο, αλλά και ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος ζει στην Αθήνα και ανησύχησε όταν ο νοικάρης που ήταν πάντα τακτικός στις υποχρεώσεις του έπαψε να επικοινωνεί μαζί του. Έτσι, πήγε στο Ρέθυμνο και χτύπησε την πόρτα του. Όμως, δεν πήρε απάντηση και ειδοποίησε την Αστυνομία.
Όταν οι αστυνομικοί άνοιξαν την πόρτα με τη βοήθεια κλειδαρά, βρήκαν τη σορό του 59χρονου σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης, πάνω σε μια πολυθρόνα! Ο άτυχος άνδρας είχε ξεψυχήσει μόνος και έρημος όπως έζησε, χωρίς κανείς να ενδιαφερθεί για την τύχη του. Το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας αποκλείστηκε, ωστόσο η Ασφάλεια εξετάζει την πιθανότητα να έβαλε μόνος του τέλος στη ζωή του.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: