ΣΙΝΕ

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Παναθηναϊκός: Παραιτήθηκε η διοίκηση

Ακέφαλος μένει ο Παναθηναϊκός, καθώς σήμερα παραιτήθηκε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο. Τα χρήματά του πίσω ζήτησε ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ενώ οι Πολέμης και Βασιλάκης δεν δίνουν το άτοκο δάνειο.
Στη σημερινή συνεδρίαση του δ.σ., ο Ανδρέας Βγενόπουλος μίλησε σε ανοιχτή ακρόαση και ξεκαθάρισε ότι:
«με την επιστολή μου παλιότερα στον Δημήτρη Γόντικα είχα τονίσει πως τα χρήματά μου ήταν διαθέσιμα για αυτό το συγκεκριμένο διοικητικό συμβούλιο και με τον ίδιο πρόεδρο. Από την στιγμή που διαλύεται και δεν μπορώ να διασφαλίσω το πού θα διατεθούν τα χρήματα αυτά, ζητώ τα 1.7 εκατομμύρια πίσω»!
Μετά την παραίτηση του διοικητικού συμβουλίου ακολούθησε συνέντευξη Τύπου, όπου ο Δημήτρης Γόντικας είπε ότι «κάναμε μεγάλη προσπάθεια αλλά πλέον δεν υπάρχουν τα ελάχιστα εχέγγυα για να δουλέψουμε. Με αυτές τις εξελίξεις δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους στάθηκαν δίπλα μας αυτό το διάστημα, την ομάδα και τον προπονητή που κράτησαν την ομάδα όρθια. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, παραιτούμαστε για να ευαισθητοποιηθούν οι ιδιοκτήτες. Ελπίζω ο Παναθηναϊκός να βρει τον δρόμο του. Οι εξελίξεις θα τρέξουν στις 18 Απριλίου. Τότε θα γίνει, όπως αποφασίστηκε ομόφωνα, νέα Γενική Συνέλευση για την εκλογή νέου ΔΣ. Είναι προφανείς οι λόγοι που δεν μπορούμε να συνεχίσουμε. Αναφορικά με την UEFA έχουν δρομολογηθεί κινήσεις και θα γίνει κάποια προσπάθεια. Εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια, πλέον απευθυνθείτε στους μετόχους. Το τελευταίο που μπορώ να σας πω ως πρόεδρος είναι ότι θα πάω να μεταφέρω στους παίκτες τις εξελίξεις».
Για όσα ακολούθησαν είχε προϊδεάσει ο Θανάσης Γιαννακόπουλος νωρίτερα αποχωρώντας από τη συνεδρίαση, όταν δήλωσε ότι «ο Παναθηναϊκός πάει για διάλυση. Το καράβι βουλιάζει και τα ποντίκια φεύγουν».
sportena

Δεν υπάρχουν σχόλια: