ΣΙΝΕ

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Ο πασίγνωστος παρουσιαστής ψώνιζε τα ...εισιτήρια της κόκας στο Αιγάλεω..(video)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση της σύλληψης πασίγνωστου παρουσιαστή υπεράνω πάσης υποψίας, ο οποίος φέρεται σύμφωνα με την αστυνομία, να έχει προμηθευτεί δυο φορές ναρκωτικά από κύκλωμα που εξαρθρώθηκε στην Αθήνα.
Πλέον, η υπόθεση γίνεται ακόμα πιο σοβαρή, μιας και σύμφωνα με το κατηγορητήριο, και συγκεκριμένα σύμφωνα με το απόσπασμα της κατάθεσης του αστυνομικού που εμπλέκει τον παρουσιαστή, ο τηλεοπτικός αστέρας αγόρασε ναρκωτικά:
«Την 15/01/2012 και ώρα 18:30, πούλησε στην περιοχή του Αιγάλεω στον παρουσιαστή (ο αστυνομικός που τον κατηγορεί), ποσότητα ουσιών με την κωδική ονομασία “δυο εισιτήρια”, προφανώς 2 γραμμάρια ουσιών, αντί άγνωστων ανταλλαγμάτων», αναφέρει χαρακτηριστικά το κατηγορητήριο.
Μετά και από αυτές τις ραγδαίες εξελίξεις, ο εισαγγελέας θ΄απαγγείλει κατηγορίες στον παρουσιαστή, ο οποίος και θα οδηγηθεί στον ανακριτή.
Το σοκ πάντως είναι μεγάλο, καθώς ο εν λόγω παρουσιαστής είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής τηλεόρασης, και οικογενειάρχης, ενώ ποτέ έως τώρα δεν είχε δώσει δικαίωμα.
Δείτε...VIDEO: To ντοκουμέντο και οι συνομιλίες που «καίνε» τον παρουσιαστή...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...
Ποιος είναι ο πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής που εμπλέκεται σε κύκλωμα ναρκωτικών!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις